úterý, 17. 09. 2024
Hvězda Barcelony bude připravena nastoupit proti Gironě po drobném zranění

Hvězda Barcelony bude připravena nastoupit proti Gironě po drobném zranění

Fanoušci Barcelony si tento týden prošli velkým strachem, když se objevily zprávy o zranění Daniho Olma, nové posily katalánského velkoklubu. Během mezinárodní přestávky si španělský reprezentant přivodil ránu, která vyvolala obavy ohledně jeho možné neúčasti v nadcházejícím ligovém zápase proti Gironě. Naštěstí se však ukázalo, že se jedná pouze o pohmožděninu, což fanoušky uklidnilo.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 09. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Krátce po zprávách o zranění trenér španělské reprezentace potvrdil, že Olmova rána není vážná a že jde pouze o větší pohmožděninu. Absence Olma v národním týmu vedla k otázkám, zda bude bývalý hráč RB Lipsko k dispozici pro nadcházející ligový zápas Barcelony. Příští neděli se Barcelona střetne se svým katalánským rivalem Gironou na Estadio Montilivi a jeho účast by mohla být pro úspěch klíčová. Olmo totiž od začátku sezony sehrál zásadní roli v týmu, když ve dvou zápasech vstřelil dva góly a výrazně přispěl k počátečním úspěchům Barcelony, uvádí web barca Universal.

Dobrá zpráva pro United. Zirkzeemu stačilo k brance při debutu za Nizozemsko v základní sestavě třináct minut

Podle zprávy deníku Mundo Deportivo je pravděpodobné, že Dani Olmo bude pro nadcházející utkání proti Gironě plně fit. Olmova absence v dnešním reprezentačním utkání byla z preventivních důvodů a vše nasvědčuje tomu, že bude připraven vrátit se na hřiště již příští víkend.

Důležitost účasti proti Gironě

Olmova přítomnost v zápase proti Gironě by mohla výrazně zvýšit šance Barcelony. Girona je známá svou pevnou obranou a schopností překvapit i silnější soupeře, a tak bude každá ofenzivní posila pro Barcelonu důležitá. Olmova kreativita a schopnost rozhodovat zápasy by mohla být klíčovým faktorem v tomto katalánském derby. I přes drobné zranění, které si Dani Olmo přivodil během mezinárodní přestávky, by měl být připraven nastoupit v důležitém zápase Barcelony proti Gironě. Fanoušci Barcelony tak mohou být klidní, protože Olmo bude s největší pravděpodobností znovu připraven pomoci svému týmu k dalšímu úspěchu v La Lize.

další zajímavé články