neděle, 08. 09. 2024
Ta moderní doba! Talentovaný útočník propálil přestup do West Hamu na instagramu

Ta moderní doba! Talentovaný útočník propálil přestup do West Hamu na instagramu

Útočník Aston Villy Jhon Duran si možná zadělal obrovský průšvih. Naznačil totiž, že se v letním přestupovém období připojí k West Hamu. Minulý měsíc přitom zprávy tvrdily, že to byla Chelsea, která se dohodla s Villou na dohodě za 42 milionů liber.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 27. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Po obdržení svolení od Villy vést rozhovory s Duranem se však Chelsea s kolumbijským reprezentantem nedohodla na osobních podmínkách.

Duran se před 17 měsíci připojil k Ville po dohodě za 18 milionů liber s Chicago Fire z MLS, ale měl problémy se zajištěním pravidelné role v týmu.

Minulou sezónu Duran nastoupil do pouhých tří zápasů v Premier League, přičemž Unai Emery upřednostnil Ollie Watkinse jako svého prvního útočníka vedle Leona Baileyho a Moussy Diabyho, kteří se začátkem tohoto týdne s týmem rozloučili.

Nyní se ale zdá, že Chelsea prohrála v souboji o podepsání Durana.

V živém přenosu na Instagramu v pátek večer útočník naznačil, že by se mohl rýsovat přestup do West Hamu.

Duran měl na sobě bílou vestu a usmíval se, jak překřížil rukama – gesto, které fanoušci a hráči West Hamu často používají.

Na začátku tohoto týdne Duranův agent Jonathan Herrera odhalil zájem West Hamu o útočníka Villy. "Zájem West Hamu je velký, byla vedena jednání s nimi i s klubem. Uvidíme, co se stane ve zbytku léta," řekl.

Obránce Bayernu je jednou nohou venku z klubu. Zájemce již znají cenovku. Čeká se, kdo ji zaplatí

další zajímavé články