neděle, 08. 09. 2024
AC Milán na lovu posil. Rossoneri usilují o trojici hráčů na různé posty

AC Milán na lovu posil. Rossoneri usilují o trojici hráčů na různé posty

Italský fotbalový celek AC Milán hodlá před novou sezonou ještě posílit, v jeho hledáčku uvízly momentálně tři jména. Po Álvaru Moratovi tak přijdou do Milána další posily, které by měly zvednout kvalitu kádru.


  • autor: Ondřej Hlaváč
  • , vydáno: 25. 07. 2024
  • , zdroj fotky: AC Milan

Álvaro Morata před pár dny zamířil do AC Milán, který jej za 13 milionů eur koupil z Atlétika Madrid, když neváhal aktivovat jeho výkupní klauzuli. Kapitán španělských mistrů Evropy má v útoku nahradit Oliviera Girouda, jenž se rozhodl odejít do americké MLS, kde bude hájit barvy Los Angeles Galaxy.

Tím však posilování v případě Rossoneri nekončí. Další vyhlédnutou posilou je stoper Strahinja Pavlovič. Srbský zadák je hráčem rakouského Red Bullu Salcburk, po povedené sezoně ale vyhlíží přestup do velkoklubu. S vedením AC se již měl dohodnout na podmínkách kontraktu, čeká se na dohodu klubů.

Vedle Pavloviče mají Milánští eminentní zájem ještě o jednoho obránce. Na pravý okraj obrany se už nějakou dobu snaží získat Emersona Royala, brazilského beka z Tottenhamu Hotspur. Také v jeho případě to vypadá, že vše spěje k dohodě. Hráč se brzy může připojit k Rossoneri.

Třetím jménem, o které momentálně AC Milán usiluje, je Lazar Samardžič. Jedná se o dalšího Srba, také on je srbským reprezentantem. Šikovný středopolař se proti AC předvedl ve 21. kole uplynulého ročníku, když proti němu v barvách Udinese Calcio vstřelil milánskému brankáři Mikeu Maignanovi gól.

Hovoří se i o dalších hráčích, momentálně ale jsou pro AC Milán prioritou zmínění Pavlovič, Emerson Royal a Samardžič. Klub měl velký zájem také o služby Youssoufa Fofany, jemuž za rok vyprší smlouva s Monakem. Francouzský klub však za svou oporu navzdory pomalu končícímu kontraktu požaduje 30 až 35 milionů eur.

 

další zajímavé články