sobota, 07. 09. 2024
Konečně! Guardiola se vyjádřil ohledně pozice trenéra Anglie

Konečně! Guardiola se vyjádřil ohledně pozice trenéra Anglie

Mezi fanoušky je to možná spíše zbožné přání. Tedy aby se Pep Guardiola stal trenérem anglické reprezentace. Španělský kouč nad tím však jen mávnul rukou. 


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 23. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester City FC

Pep Guardiola říká, že je v Manchesteru City opravdu šťastný a soustředí se pouze na nadcházející sezónu. Spekuluje se o tom, že je jedním z hlavních kandidátů na post anglického manažera po Garethu Southgateovi, ale...

Funkce u Three Lions je v současné době volná poté, co Southgate odstoupil po porážce se Španělskem ve finále Eura 2024 na začátku tohoto měsíce.

Ve hře o jeho místo jsou Eddie Howe, Graham Potter a Lee Carsley, přičemž existuje možnost, že by se fotbalová asociace mohla poohlédnout i v zahraničí.

Ve hře jsou Mauricio Pochettino a Jurgen Klopp, v hledáčku FA je také Guardiola.

Jedna z hlavních hvězd Manchesteru City zůstává v týmu

Španělský kouč má před sebou poslední rok smlouvy s mistry Premier League, ale na otázku ohledně možnosti převzít práci v Anglii zdůraznil, že jeho myšlenky se soustředí na to, aby dovedl City k pátému titulu v řadě.

"Jsem opravdu nadšený z této sezóny, která přichází," řekl Guardiola na tiskové konferenci. "Jsem tu opravdu šťastný."

A dodal: "Jako každou sezónu potřebuji přestávku, určitě ji potřebuji, ale poté si dobiju baterky a mám stejnou energii jako obvykle a vím, že přijde soutěž, budu tím, kým jsme, kým jsem. Na to se plně soustředím."

Takže Angličané, máte smůlu!

další zajímavé články