sobota, 07. 09. 2024
Emmanuel Ogbah se vrací k Dolphins: Podepsal roční smlouvu za 5 milionů dolarů

Emmanuel Ogbah se vrací k Dolphins: Podepsal roční smlouvu za 5 milionů dolarů

Emmanuel Ogbah, který strávil poslední čtyři sezóny v Miami, se vrací k Dolphins s roční smlouvou v hodnotě až 5 milionů dolarů. Ogbah nahradí veterána Shaquila Barretta, který nedávno oznámil odchod do důchodu.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 23. 07. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Emmanuel Ogbah, který strávil poslední čtyři sezóny v Miami Dolphins, se vrací do týmu s roční smlouvou v hodnotě až 5 milionů dolarů. Ogbahův návrat do Miami vyjednali agenti Drew Rosenhaus a Ryan Matha a tento krok následuje po odchodu veterána Shaquila Barretta, který podepsal s Dolphins roční smlouvu v březnu, ale v sobotu oznámil svůj odchod do důchodu.

Třicetiletého Ogbaha propustili Dolphins 23. března, tři roky poté, co s ním tým podepsal čtyřletou smlouvu na 65 milionů dolarů. V prvních dvou sezónách v Miami zaznamenal Ogbah úspěch, ale zranění tricepsu ho v roce 2022 omezilo na pouhých devět zápasů. Minulou sezónu se však vrátil.

Po Barrettově odchodu se na pozici dvou nejlepších krajních obránců Dolphins dostali nováčci Chop Robinson a Mo Kamara.

Americký fotbal nabídl jednu z nejvyrovnanějších sezon, jaká tu kdy byla. Střet Rytířů může atakovat TOP 5 návštěv historie

Dolphins letos změnili defenzivního koordinátora a do této role najali bývalého trenéra obranné řady Baltimoru Ravens Anthonyho Weavera. Ogbah by se mohl vrátit ke stylu, který mu lépe vyhovuje, a pracovat spíše jako obránce s rukama v zemi. Emmanuel Ogbah začal svou kariéru v Clevelandu Browns, kde odehrál sezony 2016 až 2018. Sezonu 2019 strávil v týmu Kansas City Chiefs a v roce 2020 se připojil k Miami Dolphins. Delfíni Ogbaha propustili v rámci snížení platového stropu na začátku této sezóny, ale nyní se vrací zpět, aby posílil jejich defenzivní linii.

další zajímavé články