čtvrtek, 19. 09. 2024
PSG loví v Manchesteru! Se Sanchem se domluvili, další na řadě je kapitán

PSG loví v Manchesteru! Se Sanchem se domluvili, další na řadě je kapitán

Paris Saint-Germain hledá posily do útoku a pozornost ho zavedla až do Manchesteru. Z tamních United si vyhlédnul hned dva borce. S problémovým Jadonem Sanchem už jsou prý domluvení na podmínkách.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 22. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

Jednání mezi Paris Saint-Germain a Manchesterem United nejsou v létě zdaleka u konce. Oba kluby vedou pokročilá jednání o Manueli Ugarteovi, zatímco před pár dny bylo oznámeno, že PSG jedná o Jadonu Sanchovi.

 

Paris Saint-Germain, které se po odchodu Kyliana Mbappého do Realu Madrid snaží posílit svou ofenzivu, si podle zprávy serveru Foot Mercato vyhlédlo právě Angličana Sancha. Klub z hlavního města je prý velmi blízko dohodě s anglickým reprezentantem.

Jadon Sancho, kterého Erik Ten Hag vyřadil z prvního týmu, si v minulé sezoně našel herní prostor v Borussii Dortmund, svém bývalém klubu. V 21 zápasech si křídelník připsal tři góly a tři asistence, Dortmund tak měl zájem, ale United chtěli moc peněz, a tak ho vzali do své přípravy. Do závodu o Sancha se tak nyní zapojilo PSG. 

 

A to nemá být vše. 

L'Équipe uvedl, že mu zdroje prozradily, že PSG má zájem také o přestup Bruna Fernandese. Portugalský záložník je pro United nepostradatelnou posilou od svého příchodu do klubu v lednu 2020. Loni v létě to klub ocenil tím, že Fernandese oficiálně jmenoval kapitánem klubu.

Začátkem tohoto roku deník The Independent informoval, že se o Fernandese zajímá Bayern Mnichov, který věří, že by ho mohl přesvědčit, aby se připojil k jejich projektu kvůli jeho frustraci v United. Anglický list rovněž uvedl, že existuje pocit, že by hierarchie United byla ochotna dohodu uzavřít, zájem mají i kluby z Arabského poloostrova.

 

další zajímavé články