čtvrtek, 19. 09. 2024
První kolo, dva vyloučení. Pak jsme to jen dohrávali, řekl smířeně trenér

První kolo, dva vyloučení. Pak jsme to jen dohrávali, řekl smířeně trenér

Před prvním kolem nového ročníku Chance ligy stála před týmy velká očekávání. Stejně jako před Mladou Boleslaví. Ta ale veškerou snahu v Jablonci vyhodila do koše. Prohra by se dala chápat, dvě hloupé vyloučení už ne. 


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 21. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

 

Červené karty viděli Benson Sakala a Marek Suchý. 
 
Zatímco ten první dostal první žlutou kartu už v 15. minutě a vyloučen byl po hloupém zákroku ve středu hřiště těsně před koncem poločasu, kapitán Suchý dostal dvě žluté během minuty. Obě za velmi podrážděné zákroky.
 
Právě on pak odstřihl mužstvo od zápasu, psala se 72. minuta a stav byl 1:0 pro domácí.
 
"Šli jsme do toho s tím, že nic není ztracené. Po druhé červené kartě už to bylo jenom přežívání a čekání na konec. Chyby si musíme vyhodnotit a soustředit se na důležitý čtvrteční zápas v evropském poháru," řekl pro klubový web obránce Dominik Kostka.
 
Výmluvy nehledal ani David Holoubek, trenér škodovky.  "Po špatném výkonu zasloužená prohra a samozřejmě mě štvou dvě červené karty, což je omezení do příštího ligového zápasu," byl naštvaný.
 
Nejen na karty, ale na výkon celkově. "Z naší strany to nebylo vůbec povedené. My nedali první gól, soupeř ho naopak dal a po červené kartě už to bylo pro nás složité, i když jsem cítil, že jsme schopní i v oslabení utkání zremizovat, ale po druhé červené kartě už jsme tahali za hodně kratší konec," dodal k dění na trávníku Holoubek.
 
 

 

další zajímavé články