sobota, 06. 07. 2024
Díky, ale nechoďte. Red Devils nepustí do tréninku dvě hvězdy

Díky, ale nechoďte. Red Devils nepustí do tréninku dvě hvězdy

Manchester United je jen pár dní před startem přípravy a podle posledních zpráv by rád prodal dva hráče ještě předtím, než se hráči sejdou v tréninkovém centru. O koho jde?


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 03. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

V minulé sezóně si dvaadvacetiletý Mason Greenwood a čtyřiadvacetiletý Jadon Sancho prošli úspěšnými hostováními v Getafe, respektive v Borussii Dortmund, ale přestože si oba kluby přály hráče udržet, oba zatím nesplnily požadavky Manchesteru United na přestup. V důsledku toho se dvojice v nejbližších dnech vrátí do Manchesteru.

Podle HITC však dvacetinásobní ligoví šampioni v čele s novým akcionářem Sirem Jimem Ratcliffem nechtějí ani jednoho z hráčů v tréninkovém kempu Erika Ten Haga a jeho okolí, a proto doufají, že během příštího týdne najdou řešení.

Před téměř dvěma lety bylo proti Greenwoodovi vzneseno obvinění z trestného činu, a přestože byl dvaadvacetiletý hráč později očištěn, od té doby za Rudé ďábly nenastoupil a Sancho byl po veřejné roztržce s Ten Hagem rovněž vyhoštěn.

Manchester United doufá, že Masona Greenwooda a Jadona Sancha prodá ještě před předsezónní přípravou, která začne 8. července. United doufají, že jejich případný odchod by mohl přinést značné finanční prostředky před druhou polovinou letního přestupového období, přivést totiž chtějí hned dvojici stoperů. 

Hledání možných kupců pro tuto dvojici se však ukazuje jako obtížné. Přestože o Greenwooda i Sancha má zájem více klubů, zdá se, že žádný z nich není ochoten splnit požadavky United. Ti ale zase nechtějí přistoupit na další hostování. 

další zajímavé články