pátek, 05. 07. 2024
Ne tak rychle! Pogba chce bojovat o spravedlnost

Ne tak rychle! Pogba chce bojovat o spravedlnost

Paul Pogba ocenil podporu fanoušků při vítězství Francie na Euru proti Belgii. Záložník Juventusu, který si v současné době odpykává čtyřletý zákaz činnosti, byl hostem Francouzské fotbalové federace při utkání osmifinále. Na veřejnosti byl vidět po pořádně dlouhé době!


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 03. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

"Jsem velmi rád, že slyším lásku lidí, přijel jsem se podívat do Francie, setkal jsem se s fanoušky a opravdu jsem cítil velkou lásku, což mě velmi potěšilo. Dlouho jsem nebyl na hřištích a slyšet lidi, jak fandí a zpívají mé jméno, je příjemné," usmál se poté v rozhovoru někdejší záložník Manchesteru United.

"Euro je velmi těžký turnaj, když vidíte i další skvělé hráče, nedělají žádné kiksy. Už neexistují malé týmy jako před pár lety," nabídnul svůj názor.

V rozhovoru pro italský Sky Sport pak uvedl, že chce bojovat proti nespravedlnosti zákazu, proti němuž se už stihnul odovlat. Francouz stále plánuje návrat k fotbalu, byť si je vědom, jak těžké to bude.

„Stále je tu šance bojovat proti nespravedlnosti. Snad se to zlepší. Jsem vždy pozitivně naladěný, ale uvidíme. Nikdy jsem neřekl, že jsem skončil, že Paul Pogba už neexistuje. Pogba je stále tady. Nikdy jste mě neviděli říkat, že jsem skončil,“ uklidňoval své fanoušky. 

Ti by ho pochopitelně nejradši viděli na trávníku. Tam, kde mu to šlo nejlépe. Právě v Itálii měl po úpadku v United zase rozkvést, ale stal se spíše opačný efekt.

„Stále se cítím jako fotbalista, pořád trénuji a teď to jsou přesně ty chvíle, kdy musím být pozitivní. Situace v Juventusu? Stále jsem jejich hráčem," nepochbyuje o budoucnosti Pogba.

další zajímavé články