neděle, 30. 06. 2024
Rashford je připravený opustit Divadlo snů. Nabídka se chystá ve Francii

Rashford je připravený opustit Divadlo snů. Nabídka se chystá ve Francii

Co Kylian Mbappé odešel z Parku princů na Santiago Bernabéu, vyskytla se v řadách PSG mezera, kterou je třeba zaplnit. Vysněný cíl, jak oznamuje již několik zdrojů, se nachází na Old Trafford.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 28. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

Novinář Graeme Bailey během čtvrtečního odpoledne na svých sociálních sítích odhalil, že v PSG hodlají posílit ofenzivu, přičemž Marcus Rashford, jenž je od sezony 2015/16 nedílnou součástí kádru Manchesteru United, má být jejich přestupovým cílem číslo jedna.

Rashfrod je tím typem hráče, který když je zdravý a v dobrém psychickém rozpoložení, dokáže být na hřišti tou rozdílovou součástkou. Mnoho fotbalových expertů jej díky jeho rychlosti a technické vybavenosti typologicky často přirovnávalo k Mbappému, než ovšem anglického útočníka začaly trápit zdravotní problémy a kvůli svým výkyvům nálady se i několikrát dostal do křížku s trenérem (či trenéry).

Rudí ďáblové momentálně stojí na samotném začátku přestavby kádru, který bude řídit skupina INEOS, jež se na jaře stala menšinovým vlastníkem klubu a na starost dostala kompletní sportovní stránku. Několik serverů, včetně Sky Sports či talkSPORT, pak uvedlo, že aby bylo možné vést přestavbu, musí se v první řadě vyřešit odchody. Přestupovou imunitu přitom mají pouze tři hráči – Garnacho, Mainoo a Hojlund, zbytek je prodejný.

Když trenér Erik ten Hag před dvěma lety přicházel do klubu, tak věřil, že se kolem Marcuse Rashforda dá stavět tým. Velmi brzy ale poznal, že Marcus hraje zrovna podle toho, jaká je nálada v kabině. Když se daří a bojuje se o trofeje, je to hráč světových kvalit, když se nedaří a nálada je na bodě mrazu, i jeho výkony rapidně poklesnou. Kvůli tomu by se jeho odchodu neměl bránit.

Novinář Alex Crook ze serveru talkSPORT během dnešního dne potvrdil zájem PSG o Rashfordovy služby. Ve svém příspěvku ovšem podotýká jednu zásadní věc. Aby Paříž poslala do Manchesteru oficiální nabídku, chce v první řadě vědět, že je anglický útočník tomuto přestupu nakloněný. A to je zatím jediná informace, kterou nevíme. Jakmile se ji dozvíme, vše by se mohlo upéct v rámci hodin.

 

další zajímavé články