středa, 23. 10. 2024
Senzace na obzoru? Arsenal by mohl dostat hráče, který je považován za nejhorší posilu Liverpoolu za éry Jürgena Kloppa

Senzace na obzoru? Arsenal by mohl dostat hráče, který je považován za nejhorší posilu Liverpoolu za éry Jürgena Kloppa

Jürgen Klopp přivedl do Liverpoolu několik hvězd včetně Mohameda Salaha, Alissona Beckera či Virgila van Dijka. Některé podpisy se ale německému manažerovi nevydařily. A jedna z Kloppových posil, která byla považována za vůbec tu nejhorší, má být nyní na cestě do Arsenalu.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 18. 06. 2024
  • , zdroj fotky: ACF Fiorentina

Mohamed Salah, Sadio Mané, Fabinho, Alisson Becker, Virgil van Dijk či Andy Robertson. Tyto hvězdy přivedl do Liverpoolu Jürgen Klopp a i díky nim byl na Anfieldu tak úspěšný.

Některá jména se ale příliš nepovedla. Jmenujme Lorise Kariuse, Nabyho Keitu či Arthura Mela. A právě posledně jmenovaný je nyní podle italského deníku Tuttosport na cestě do londýnského Arsenalu.

Arthur Mělo dorazil na Anfield na roční hostování, ale za klub neodehrál jediné ligové střetnutí. V dresu Liverpoolu nastoupil jen na třináct minut v utkání Ligy mistrů proti Neapoli. Brazilský záložník se následně vrátil do Juventusu, odkud zamířil na hostování do Fiorentiny.

A zde už prožil povedenější rok své kariéry. Odehrál třiatřicet ligových zápasů s bilancí dvou branek a tří asistencí a především dokázal celý rok zvládnout bez zranění.

"Cítím se opravdu dobře, vlastně fenomenálně. Je to nejlepší moment mé kariéry. Byla to sezona, ve které jsem odehrál nejvíce minut za všechny ty roky. Z hlediska vyspělosti a také z mentálního hlediska se cítím skutečně skvěle," nechal se před pár dny slyšet Melo.

Podle zprávy Tuttosportu by jej mohl Juventus poslat do Arsenalu výměnou za polského obránce Jakuba Kiwiora, za kterého Gunners původně požadovali přibližně 17 milionů liber.

další zajímavé články