středa, 23. 10. 2024
Robertson to po utkání s Německem pořádně schytal. Říkal nesmysly, kritizoval Keane

Robertson to po utkání s Německem pořádně schytal. Říkal nesmysly, kritizoval Keane

Výrazně nepovedený vstup do evropského šampionátu za sebou mají Skotové. Proti Německu prohráli 5:1 a v dalších dvou duelech budou muset zabrat. Nevýrazný byl také kapitán Andy Robertson, který to ale schytal především až za pozápasový rozhovor. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 15. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Scotland National Team

Pro Skoty EURO dobře opravdu nezačalo. Německu podlehli 1:5, navíc dohrávali v deseti po vyloučení Ryana Porteouse. Nepředvedl se ani Andy Robertson, kterému se fanoušci na sociálních sítích vysmáli poté, co společně s Kieranem Tierneym oslavili obranný zákrok už ve třetí minutě utkání.

A kapitán Skotů a lídr defenzivy Liverpoolu si nepomohl ani v pozápasovém rozhovoru. "První poločas byl celý špatně. Nic jsme neukázali, nebyli jsme dost dobří," řekl v rozhovoru pro ITV.

"Dnes bylo hodně věcí špatně, musíme to nějak vyřešit. Musíme na to rychle zapomenout, v úterý máme další zápas," dodal Robertson, který to opět schytal. Tentokrát od legendy Manchesteru United Roye Keana.

"Musíš udeřit na hráče. Andy Robertson říkal nesmysly. Mohli vytvořit historii. A to vlastně taky udělali. Vytvořili historii tím, jak byli špatní. Nehovořil vůbec o utkání. Říkal, jak zítra musí být rozbouření. To by ale měli být po celý čas," uvedl Keane.

další zajímavé články