středa, 23. 10. 2024
Spolumajiteli Oktagonu nesedí, že by měl Muradov vztahy s podsvětím: Něco takového nepotřebuje

Spolumajiteli Oktagonu nesedí, že by měl Muradov vztahy s podsvětím: Něco takového nepotřebuje

Uzbecký profesionální bojovník ve smíšených bojových uměních Makhmud "Mach" Muradov už není součástí UFC, které s ním nečekaně po pěti letech rozvázalo kontrakt a jak informoval Ondřej Novotný v Edenu na Oktagonu 58, ze čtyřiatřicetiletého zápasníka se stala staronová tvář největší tuzemské organizace.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 13. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Oktagon při jednáních nezastavila ani skutečnost, že úřady nechtějí Muradovovi schválit trvalý pobyt kvůli údajným kontaktům s podsvětím...

Spolumajitel a promotér Pavol Neruda o tom nevěděl a poprvé se o tom dočetl tento týden. "Také mě to překvapilo. Snažíme se řešit, co to pro nás znamená. S Machem netrávím tolik času, ale nesedí mi k němu, že by měl vztahy s podsvětím. Přijde mi to zvláštní. On něco takového nepotřebuje. Je to známý sportovec, kterému se daří," rozmlouval v interview pro TV Nova Neruda.

Z jeho návratu do Oktagonu má velkou radost. Než se Muradov odebral po čtrnácti triumfech v řadě za oceán, v organizaci stihl absolvovat dvě vítězné bitvy proti Albertu Emilianu Pereirovi a Wendellu de Oliveirovi Marquesovi, s tím, že oba ukončil na TKO.

Oktagonu dal dokonce přednost i přes velký zájem polského KSW. "Je to velká posila. Lidi ho znají už z Oktagonu, kde dříve startoval a poté odešel do UFC. Z toho jsme měli radost, přáli jsme mu úspěchy. Měl tam nějaké výhry, prohry, ale prezentoval se výborně. Nabral velké množství fanoušků. Jsme rádi, že jeho první volba byla se vrátit do Oktagonu, a to i přes to, že naše nabídka nebyla nejvyšší. Vrátil se kvůli vztahům a tomu, co my mu můžeme jako organizace nabídnout. Je to další velké jméno, které dokazuje, že ti největší zápasníci dávají přednost Oktagonu před jinými organizacemi. To je skvělá zpráva pro všechny fanoušky Oktagonu," mnul si ruce Neruda.

V kategorii do 84 kilogramů by měl oblíbenec Floyda Mayweathera dříve či později patřit mezi vyzyvatele nynějšího šampiona Patrika Kincla, jenž nemohl na největší akci domácí MMA historie startovat kvůli zranění.

další zajímavé články