sobota, 27. 07. 2024
Trilogie by byla ještě zajímavější než první zápas, šel bych do toho na víc procent než do dvojky, přiznává Végh

Trilogie by byla ještě zajímavější než první zápas, šel bych do toho na víc procent než do dvojky, přiznává Végh

Organizace Oktagon MMA má za sebou největší akci své historie, která proběhla v Edenu a vrcholila odvetou století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou. Zatímco v závěru roku 2019 triumfoval v o2 aréně slovenský bojovník, o čtyři a půl roku později se radoval z vítězství český bijec a protože to nyní mají na zápasy 1:1, ve vzduchu už začíná i přes Vémolovo oficiální ukončení kariéry viset trilogie...


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 11. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Podle Végha to má nyní vše v rukou samotná organizace. "Za mě by byla trilogie ještě zajímavější než první zápas. Šel bych do toho ještě na víc procent než do dvojky. Proč? Protože mě to chytlo," rozmlouval na svém Instagramu rodák z Dunajské Stredy, který oslaví v srpnu devětatřicáté narozeniny.

I když v rámci MMA pauzíroval opravdu dlouho, v kleci by ještě opravdu nemusel říct poslední slovo. "Příprava mě úplně pohltila. Připravoval jsem se víc než na první střet, měl jsem větší chuť. Už jsem v tom. Pauza mi pomohla, cítím se silný a mladší. Určitě bych si sedl s vedením a pobavil se o tom. Musí mi ale zavolat rychle, abych se nevyžral. Kdyby došlo na trilogii, maximálně do roka, protože pak už je to nesmysl. Ale když nebude, nic se neděje," doplnil své vyjádření někdejší šampion Bellatoru.

Brzy půjdeme do TOP 15, navnadil fanoušky po svém šestém triumfu v UFC Klein

Protože sám bývalý bojovník UFC přiznal, že z "důchodu" ho vyžene pouze třetí vzájemné měření sil, promotéři organizace Ondřej Novotný a Pavol Neruda mají o čem přemýšlet. Druhý jmenovaný už se ostatně nechal veřejně slyšet, že šance na trilogii jsou největší, jaké kdy byly. "Dávalo by to smysl. Čím dál zřetelněji ve mně bublá to, že to je to, co bychom měli udělat," přiznal v povídání pro sport.aktuality.sk.

A co termín? Végh i jeho krajan Neruda se domnívají, že by to mělo proběhnout nejpozději "do roka a do dne". "Mělo by to být nejpozději příští rok. Nevím, jestli hned ze startu, protože by to muselo být v hale a myslím, že lidé by to chtěli vidět opět na fotbalovém stadionu. Dobrý nápad by byl udělat to opět pod širým nebem, což by mohlo být jako odveta, čili v létě," zakončil Neruda.

další zajímavé články