sobota, 27. 07. 2024
Neapol chystá senzační výměnu s Juventusem. V hlavní roli Chiesa

Neapol chystá senzační výměnu s Juventusem. V hlavní roli Chiesa

Nedělní vydání Sportitalia přišlo s nečekanou zprávou. V nejbližších dnech by mělo dojít k překvapivé dohodě mezi Neapolí a Juventusem. Oba celky hodlají vyměnit své ústřední postavy.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 10. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Juventus FC

Zkušený třicetiletý obránce Giovanni Di Lorenzo dohrál v Neapoli svou pátou sezonu, prostřednictvím svého agenta ale již několikrát uvedl, že chce z Neapole odejít bez ohledu na smlouvu a pozici kapitána.

Nový trenér Juventusu Turín Thiago Motta naopak nevnímá jako součást své ideální jedenáctky Federica Chiesu, který má v Turíně navíc kontrakt jen do konce příštího roku.

Podle Sportitalia oba hráči aktuálně vyjdou na 25 až 30 milionů eur a tak se zdá, že vzájemné výměně nic nebrání. Chiesa by mohl obnovit svou kariéru po boku Antonia Conteho, Di Lorenzo by poté mohl zaplnit díru Juve po odchodu Alexe Sandra.

Dle italských médií se objevila ještě jedna indicie, která signalizuje odchod třicetiletého Itala. Fanoušci Partenopei si všimli, že dres Di Lorenza je v oficiálním fanklubu v prodeji se slevou pětadvaceti procent.

další zajímavé články