sobota, 27. 07. 2024
Jablonec propustil Látala, náhradou by mohl být Kozel

Jablonec propustil Látala, náhradou by mohl být Kozel

Radoslav Látal měl v průběhu uplynulé sezony FORTUNA:LIGY několikrát nůž na krku, situaci přesto ustál. Včera se ale spolu s celým realizačním týmem musel z Jablonce poroučet.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 08. 06. 2024
  • , zdroj fotky: FK Jablonec

"Smlouva mi pokračuje a počítám s tím, že v polovině června jdu do přípravy. Žádnou jinou zprávu nemám," hovořil Radoslav Látal ještě v minulém týdnu.

Jeho Jablonec se v sezoně trápil a Látal byl několikrát blízko odvolání. Všechny nepříjemné situace sice ustál, ale včera se majitel klubu Miroslav Pelta rozhodl pro překvapivé řešení - Radoslava Látala spolu s celým realizačním týmem odvolal.

"Vedení FK Jablonec k dnešnímu dni odvolalo realizační tým v čele s trenérem Radoslavem Látalem. Nový trenérský tým bude jmenován v nejbližších dnech," oznámil Jablonec na svých sociálních sítích.

Podle informací webu Sport.cz je blízko k novému angažmá Luboš Kozel, který po sezoně skončil na lavičce úhlavního rivala Jablonce, tedy Liberce. Jeho místo převzal Radoslav Kováč a Kozel by se rychlému návratu do nejvyšší české soutěže rozhodně nebránil.

Látal v uplynulém ročníku FORTUNA:LIGY získal s Jabloncem pouhých 38 bodů za osm výher a čtrnáct remíz. Severočeši měli výrazné potíže v ofenzivě a nakonec obsadili až jedenácté místo.

další zajímavé články