sobota, 27. 07. 2024
Bývalé hvězdy Barcelony zářily. Inter Miami ale znovu ztratilo a může přijít o prvenství

Bývalé hvězdy Barcelony zářily. Inter Miami ale znovu ztratilo a může přijít o prvenství

Jordi Alba, Luis Suárez a Lionel Messi. Tři bývalé hvězdy Barcelony skórovaly v utkání Interu Miami proti St. Louis City. Ani tyto příspěvky ale domácím k vítězství nepomohly.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 03. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Inter Miami CF

Dvanácté branky ve dvanáctém utkání se Lionel Messi dočkal ve 25. minutě po přihrávce Jordiho Alby. Pětatřicetiletý bek se společně s Messim podíleli na brance Luise Suáreze ze druhé minuty nastavení. V obou případech ale Inter Miami doma dorovnávalo náskok St. Louis City.

V 68. minutě si navíc Luis Suárez vstřelil vlastní branku a hosté vedli v utkání i potřetí. Ani tentokrát ale minimální náskok udržet nedokázali. V 85. minutě střídající Gressel poslal míč na Jordiho Albu a ten vyrovnal na konečných 3:3.

Po poměrně ofenzivní remíze zůstává Inter Miami na první pozici celé ligy, o toto prvenství ale může brzy přijít. Real Salt Lake má na Západě ztrátu jen dvou bodů s duelem k dobru, druhý tým Východu FC Cincinnati taktéž ztrácí jen dva body, k dobru má přitom ještě dva duely.

Kromě zmíněné trojice byl vidět i další bývalý hráč Barcelony, teprve čtyřiadvacetiletý Riqui Piug. Španělský záložník sice proměněnou penaltou k bodovému zisku Los Angeles Galaxy nepřispěl, v sezoně má ale v šestnácti duelech vynikající bilanci šesti branek a osmi asistencí. Dodejme, že Puig skóroval už ve třech po sobě jdoucích duelech Major League Soccer.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Inter Miami CF (@intermiamicf)

další zajímavé články