sobota, 27. 07. 2024
V Turíně se jedná o okamžitém propuštění Allegriho. Ve hře hvězda z Boloně

V Turíně se jedná o okamžitém propuštění Allegriho. Ve hře hvězda z Boloně

Trenér Juventusu Turín Massimiliano Allegri je podle italských médií jednou nohou mimo klub. Vedení Staré dámy se nelíbilo jeho chování těsně před koncem finále Coppa Italia a zvažuje, že ještě dnes zkušeného matadora odvolá.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 17. 05. 2024
  • , zdroj fotky: Juventus FC

Massimiliano Allegri obdržel v nastavení finálového utkání italského poháru proti Atalantě Bergamo červenou kartu. Následně inkasoval také dvouzápasový trest platný pro Coppu Italia a pokutu ve výši pěti tisíc eur.

V závěru klání rozpoutal Allegri pořádnou salvu emocí. Sundal si sako, kravatu a téměř i svou košili. Před odchodem do šatny slovně zaútočil na čtvrtého rozhodčího, následně si měl "podat" novináře deníku Tuttosport Guida Vaciaga.

Tomu měl i vyhrožovat a říci, že si na něj počká a urve mu obě uši. Trenéra následně odvedli mluvčí a jeden z dalších funkcionářů. Oslavy zisku poháru si Allegri užil společně s hráči, dnes je ale italský mediální trh zavalen zprávami o jeho možném odvolání.

Vedení Staré dámy by zřejmě Allegriho vyhodilo po sezoně, nyní se ale hovoří o tom, že se tak stane ještě dnes. Poslední dva duely by mohl být na lavičce Bianconeri Paolo Montero, kouč týmu do devatenácti let.

Velmi brzy chce Stará dáma kontaktovat Thiaga Mottu, který úspěšně vede italskou Bolognu. Na stole má být již také nabídka smlouvy, která by měla platit dva roky s následnou opcí na další rok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Siamo Dentro ⚽️???????????? (@siamo_dentro)

další zajímavé články