sobota, 27. 07. 2024
Bývalý běloruský hokejista Kolcov spáchal sebevraždu

Bývalý běloruský hokejista Kolcov spáchal sebevraždu

Asistent trenéra ruského klubu Ufa a bývalý běloruský hokejový reprezentant Konstantin Kolcov je po smrti. Přítel tenistky Aryny Sabalenkové spáchal v Miami sebevraždu. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 19. 03. 2024
  • , zdroj fotky: Celebrity Watch

"S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřel trenér Ufy Konstantin Kolcov. Byl to silný a veselý člověk, kterého si vážili jak hráči, tak i kolegové a všichni fanoušci," stojí v oficiálním prohlášení ruského klubu.

Běloruský hokejista měl mít podle zahraničních informací krevní sraženinu, která se uvolnila do těla. Poslední informace ale hovoří o tom, že dvaačtyřicetiletý bývalý hokejista spáchal sebevraždu skokem z hotelového balkonu.

Stalo se tak v Miami, kde Kolcov pobýval se svou přítelkyní, běloruskou tenistkou Arynou Sabalenkovou. S vítězkou Australian Open tvořil pár tři roky.

Konstantin Kolcov reprezentoval Bělorusko na dvou olympijských hrách, konkrétně v letech 2002 a 2008. Třikrát se zúčastnil světového šampionátu, 144 utkání poté odehrál v NHL za Pittsburgh Penguins.

Hráčskou kariéru ukončil v KHL, ve které vyhrál s Ufou v roce 2011. O tři roky předtím slavil i v rámci ruské Superligy.

další zajímavé články