sobota, 27. 07. 2024

Pokud chce West Ham do pohárové Evropy, musí porazit Manchester United


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 09. 05. 2016

I anglická nejvyšší soutěž spěje ke svému konci. V dohrávajícím 37. kole proti sobě narazí celky z horních pater tabulky. West Ham přivítá Manchester United. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

„Kladiváři“ jsou v probíhajícím 37. kole aktuálně na sedmé příčce s celkovým součtem devětapadesáti bodů. Na šestý Southampton ztrácí pouhý bod, na pátý Manchester United zase čtyři body. West Ham v posledních pěti zápasech pouze prohrál pouze jednou. Bylo to v minulém kole doma s jedenáctou Swansea (1:4). Předtím zaznamenal dvě výhry, proti West Bromwichi vyhrál 0:3 a doma s Watfordem nakonec 3:1. Zbývá ještě doplnit remízy s mistrem aktuálního ročníku Leicesterem (2:2) a také s Arsenalem (3:3). Manchester United by se v případě výhry nad West Hamem vyšplhal na čtvrtou příčku ligy, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Sesadil by tak svého městského rivala City. „Rudí ďáblové“ mají aktuálně na kontě třiašedesát bodů. Oba celky se v tomto roce utkaly už dvakrát, a to v rámci čtvrtfinále FA Cupu. V prvním zápase sice diváci vítěze nepoznali, ovšem v odvetě zvítězil Manchester United v poměru 1:2 a postoupil tak do semifinále.

NÁZOR

Z posledních čtyř vzájemných zápasů mezi West Hamem a Manchesterem United skončily nerozhodně hned tři z nich. Věřím, že ani tento zápas nebude výjimkou.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.50

(zdroj fotky: facebook.com/)

další zajímavé články