sobota, 27. 07. 2024

Slavia Praha chce do pohárové Evropy. Ve 26. kole narazí na Teplice


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 22. 04. 2016

V české Synot lize zbývá do konce sezony odehrát ještě pět kol. Slavia Praha přivítá na svém stadionu v rámci 26. kola Teplice. Utkání začíná v sobotu ve 20:15 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Slavia Praha se po pětadvaceti kolech nachází na páté příčce s jednačtyřiceti body. Pokud by chtěla postoupit na místo čtvrté, které aktuálně okupuje severočeský Liberec, musela by stáhnout sedmibodové manko, které na Slovan momentálně má. Sešívaní v posledních pěti kolech dvakrát zvítězili, dvakrát remizovali a v jednom případě odešli bohužel pro ně s prázdnou. Stalo se tak v derby se Spartou (3:1). Naopak Slavia porazila Zlín (1:0) a také Duklu (0:1). Body si podělila s Jabloncem (0:0) a s Olomoucí (1:1). Teplice se v poslední době poněkud propadly tabulkou až na aktuální desáté místo. Na kontě mají sedmadvacet bodů, takže ztrácejí dva body na devátou Duklu, naopak na jedenáctou „Bohemku“ mají náskok jednoho bodu. Teplice v posledních pěti zápasech zvítězily pouze jednou, bylo to poměrem 1:2 v poslední Ostravě. Bezbrankovou remízu uhrály doma s třetí Boleslaví, smírně se rozešly také se Zlínem (2:2). Naopak podlehly Jihlavě (2:1) a konečně také Brnu (0:1).

NÁZOR

První vzájemný zápas této sezony dopadl lépe pro Pražany. 1. listopadu minulého roku se v Teplicích radovala Slavia z výhry 0:1. Věřím, že podobný výsledek se zrodí také v sobotu a Slavia si připíše tři body na své konto.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.50

(zdroj fotky: facebook.com/fkteplice)

další zajímavé články