sobota, 27. 07. 2024

Leicester bude chtít navýšit náskok na čele ligy v souboji s West Hamem


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 16. 04. 2016

V neděli odpoledne je v anglické Premier League na programu v rámci 34. kola souboj mezi domácím Leicesterem a hosty z londýnského West Hamu. Utkání začíná ve 14:30 hodin SEČ.

PREVIEW

Vedoucí Leicester má aktuálně na kontě dvaasedmdesát bodů, druhý Tottenham má už o sedm bodů méně. V posledních pěti ligových zápasech neztratil Leicester ani jeden bod. Ba co více, dokonce v nich nedostal ani jednu branku! V minulé kole si vedoucí celek Premier League vyšlápl na trápící se Sunderland (0:2), předtím porazil doma těsně 1:0 Southampton. Stejným výsledkem vyprovodil také další tři celky - Crystal Palace, Newcastle i Watford. West Ham je dalším výrazným překvapením této sezony. Tento londýnský klub má stále možnost účastnit se příští sezonu evropských pohárů. To by se ovšem musel posunout ze šestého místa nahoru. Momentálně mu v tom brání jeden bod a také Manchester United, který je o příčku výše než „Kladiváři“. West Ham v posledních třech zápasech remizoval, konkrétně s Arsenalem (3:3), s Crystal Palace (2:2) a také s Chelsea (2:2). Předtím dvakrát zvítězil, porazil totiž Everton (2:3) a Tottenhamem (1:0).

NÁZOR

Oba celky se v této sezoně spolu utkaly již dvakrát a pokaždé se radoval Leicester. V prvním ligovém klání zvítězil na půdě West Hamu 1:2, V Capital One Cupu vyhrál 2:1 v prodloužení. Věřím, že Leicester uspěje i potřetí.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.95

(zdroj fotky: facebook.com/westhamunitedofficial)

další zajímavé články