středa, 23. 10. 2024
Byly jí těsné už i plavky? Na olympiádě ji kritizovali, paraguayská plavecká naděje proto přešla na OnlyFans

Byly jí těsné už i plavky? Na olympiádě ji kritizovali, paraguayská plavecká naděje proto přešla na OnlyFans

Dvacetiletou profesionální plavkyni Luanu Alonso už znají i daleko za hranicemi její sedmimilionové Paraguaye a nemůže za to pouze sport.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 22. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Na festivalu sportovních filmů se neradovala jen Adamczyková, ale i Soukalová. Ta si navíc zapěla i s Raegem

Poprvé na sebe výrazně upozornila na Letních olympijských hrách v Paříži. Vzhledem k tomu, že na trase 100 metrů motýlkem vypadla už ve čtvrtfinálové rozplavbě, netýkalo se to výkonu.

Jak vyšlo na portálu thedailybeast.com, podle olympijského výboru v čele s Larissou Schaerer vytvářela rodačka z Asunciónu ve francouzské metropoli "nevhodné prostředí v týmu" a její přítomnost měla být pro ostatní sportovce "rušivou". 

Přechod na OnlyFans mnoho lidí těžce rozdýchávalo

Místo podpory svých kolegů ve zbrani absolvovala výlet do Disneylandu, s ostatními sportovci se měla socializovat víc, než by se na akci tohoto typu očekávalo a v olympijské vesnici setrvala i po skončení soutěží. Leckteré nakrklo i to, že u toho byla obvykle velmi spoře oděná.

Po hrách pak držitelka několika paraguyských rekordů v disciplíně motýlek šokovala senzační anoncí, že s plaváním končí a plynule přešla na dobře známou sociální platformu OnlyFans, kde začala svým příznivcům ukazovat ještě víc než dosud.

OnlyFans je služba s předplaceným obsahem se sídlem v Londýně. Tvůrci obsahu v ní mohou získat peníze od uživatelů – tzv. fans – fanoušků, kteří si předplatí jejich obsah. Služba je oblíbená v zábavním průmyslu pro dospělé, ale sdílí též obsah tvůrců jiných žánrů, jako například odborníků na fyzickou kondici, a ostatních, kteří publikují pravidelně online. Finanční prostředky získávají tvůrci obsahu od svých fanoušků měsíčně nebo formou drobných odměn či placení za zobrazení.

O bouřlivé reakce nebyla nouze. Zatímco polovina příznivců jí kritizovala za to, že vyměnila svět sportu za kontroverzní zisk z prodeje provokativních fotek, zbylá část fanoušků ocenila její otevřenost a odvahu.

Až tak horké to každopádně nebude a například zesnulá češka Andrea Absolonová, která byla nadějnou skokankou do vody a poté začala působit jako pornoherečka s pseudonymem Lea De Mae, udělala svého času ještě výraznější "přestup".

 

další zajímavé články