středa, 18. 09. 2024
Zraněný Hložek nenastoupil v zápase proti Leverkusenu. Domácí prohráli 1:4

Zraněný Hložek nenastoupil v zápase proti Leverkusenu. Domácí prohráli 1:4

Adam Hložek chyběl v sestavě Hoffenheimu v bundesligovém utkání proti svému bývalému klubu Bayeru Leverkusen.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 15. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Německý klub uvedl, že český reprezentační útočník má problémy se stehenním svalem, ale chybět by neměl příliš dlouho. Do zápasu proti Liverkusenu nakonec nastoupil z českých fotbalistů pouze Pavel Kadeřábek. Robin Hranáč začal zápas na lavičce a David Jurásek je již několik týdnů zraněný.  

Leverkusen se dostal do vedení po lepší úvodní fázi přes Martina Terriera. Victor Boniface zvýšil skóre po 30 minutách zápasu, ale TSG zůstali ve hře, když se prosadil Mergim Berisha a snížil na 1:2. 

Milan a Inter ruší plány na renovaci San Sira, chystají výstavbu nového stadionu

TSG drželi hru dlouho otevřenou, ale dvoubrankový náskok Bayeru zajistil z pokutového kopu Florian Wirtz a krátce poté rozhodl Victor Boniface. 

Hlavní trenér Matarazzo udělal oproti prohře 1: 3 proti Eintrachtu Frankfurt dvě změny. Florian Grillitsch nastoupil za Grischu Prömela, který si poranil křížový vaz. Adama Hložka nahradil v první jedenáctce Mergim Berisha.  

Po jedné výhře a jedné porážce je TSG na začátku sezony ve středu tabulky. V příštím týdnu nastoupí TSG Hoffenheim v hlavním městě proti 1. FC Union Berlín. 

Co přinese budoucnost hvězdě Liverpoolu? Agent rozptyluje spekulace

další zajímavé články