středa, 18. 09. 2024
Co přinese budoucnost hvězdě Liverpoolu? Agent rozptyluje spekulace

Co přinese budoucnost hvězdě Liverpoolu? Agent rozptyluje spekulace

Ramy Abbas Issa, blízký poradce Mohameda Salaha, si nebral servítky, když veřejně reagoval na spekulace o budoucnosti egyptského fotbalisty. Na sociální síti X (dříve Twitter) důrazně popřel zprávy o novém kontraktu, který měl Salah údajně podepsat s Liverpoolem.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 14. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

V posledních týdnech, během mezinárodní přestávky, se objevilo mnoho spekulací o tom, že by Salah mohl podepsat dvouletý kontrakt s hodnotou přesahující 300 000 liber týdně. Abbas Issa, který je Salahovým právníkem i důvěrníkem, okamžitě tyto spekulace vyvrátil. Na svém profilu ostře reagoval na všechny zprávy, které tvrdily, že je dohoda již na spadnutí. Salah, který podepsal svou současnou smlouvu v roce 2022, je nejlépe placeným hráčem v týmu Liverpoolu, přičemž jeho týdenní příjem přesahuje 350 000 liber. Současný kontrakt je platný až do konce sezóny 2024-25, což vyvolává otázky, zda egyptská hvězda zůstane na Anfieldu i poté.

Šance na koupi Evertonu je velká, věří potenciální zájemce. Už připravuje peněženku

Po nedávné výhře Liverpoolu 3:0 nad Manchesterem United byl Salah dotázán na svou budoucnost Royem Keanem a Danielem Sturridgem pro SkySports. „Jak víte, je to moje poslední sezóna v klubu. Chci si to užít a nepřemýšlet o tom,“ prohlásil Salah. Když byl dotázán, zda to mohl být jeho poslední zápas na Old Trafford, odpověděl: „Možná, nikdo z klubu se mnou zatím nemluvil o nové smlouvě." Tato prohlášení přirozeně vyvolala další spekulace. Salah byl totiž v létě 2023 spojován s možným přestupem do saúdskoarabské ligy, ale nakonec zůstal v Liverpoolu, kde i nadále exceluje, uvádí oficální web klubu Liverpool.

Co čeká Salaha dál?

Mohamed Salah pokračuje v úžasné formě i v sezóně 2023-24. Minulý rok zaznamenal 18 gólů a 10 asistencí, a letos už má na svém kontě šest gólových přínosů během prvních tří zápasů. Liverpool se aktuálně drží na špici Premier League společně s Manchesterem City. Jaká bude Salahova budoucnost, se teprve ukáže, ale jedno je jisté – o jeho služby je zájem jak v Evropě, tak mimo ni. Je tedy otázkou, zda Liverpool dokáže udržet svého klíčového hráče, nebo se Salah nakonec rozhodne pro novou výzvu.

další zajímavé články