středa, 18. 09. 2024
Nečekaná změna. Chandler se namísto McGregora střetne s Oliveirou

Nečekaná změna. Chandler se namísto McGregora střetne s Oliveirou

Michael Chandler mění své plány a místo očekávaného zápasu s Conorem McGregorem se utká s Charlesem Oliveirou na turnaji UFC 309. Chandler tuto změnu potvrdil na svém YouTube kanálu, kde vysvětlil, proč se rozhodl opustit souboj s McGregorem, alespoň prozatím.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 14. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

„Myslím, že jste zapomněli, kdo Michael Chandler je,“ prohlásil Chandler. Vysvětlil, že během dvou let absolvoval šest přípravných kempů a získal několik prestižních ocenění. Zmínil, že zápasy s takovými jmény jako Justin Gaethje nebo Tony Ferguson mu přinesly tituly jako „Zápas roku“ nebo „Knockout roku“. Podle jeho slov to je důvod, proč si vybral odvetu s Oliveirou, uvádí web MMA Fighting.

Chci dokázat, že jsem pořád jedním z nejlepších. Když Oliveiru porazím, stanu se hlavním kandidátem na titul. Buď se postavím Islama Makhacheva, nebo možná, pokud se McGregor konečně vzpamatuje, dokončíme naši bitvu.“

Osobní motivace a touha po odvetě

Chandler zdůraznil, že pro něj je zápas s Oliveirou osobní záležitost. Před dvěma lety mu Brazilec vzal šanci stát se UFC šampionem, když ho porazil na UFC 262. Chandler proto tento zápas považuje za „odvetu za ukradený sen.“ Teď je čas to napravit,“ dodal bojovně.

Chci mu srazit ten jeho hřebínek. Se strikerem jako já ještě nikdy nezápasil, v kleci bude překvapený, vzkázal Mikulášek Komuenhovi

Chandler očekává, že McGregor na tuto změnu bude reagovat ostře, ale zdůrazňuje, že irská hvězda už není jeho prioritou. Chandler již prohlásil, že si vědom faktu, že Conor o něm bude negativně hovořit a házet na něj špínu, ale pro pro Chandlera je naprvním místě titul. Nezáleží mi na tom, co si McGregor myslí, dodává. Zápas mezi Chandlerem a Oliveirou je naplánován jako spoluhlavní souboj turnaje UFC 309, který se bude konat 16. listopadu v Madison Square Garden.

 

 

další zajímavé články