pondělí, 16. 09. 2024
Řepka dostane nařezáno. V kleci mu udělím červenou kartu, vyzvala hvězda Clashe legendu Sparty

Řepka dostane nařezáno. V kleci mu udělím červenou kartu, vyzvala hvězda Clashe legendu Sparty

Říká si Král z Montáže a o víkendu ho čeká premiéra v Clash of the Stars. Tiktoker Patrik Zezula přijal výzvu rozzuřeného tlouštíka Kokaina, na sobotní akci v Holešovicích s ním změří síly v zápase MMA.


  • autor: Ondřej Popper
  • , vydáno: 05. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Clash of the Stars

Bez ohledu na výsledek už ale ví, s kým by se rád pobil příště. Na mušce má youtubera Honzu Rybku i bývalého kapitána Sparty Tomáše Řepku. Doufá, že jeden z nich zápas s ním přijme. “Coby Brňák jsem Řepku nemusel nikdy. Nelíbí se mi, jak se choval k našemu klubu i ke všem ostatním. Ví se o něm, že mlátí rád do kamery, klidně si tak jednu vezmu do klece,“ provokuje Zezula sparťana v rozhovoru pro sportwin.cz.

Patriku, Kokaino o zápas s vámi hodně stál. Překvapilo vás to?

Nepřekvapilo mě to vůbec. Vždyť je to úplnej blázen. Co byste taky chtěl od člověka, který má za sebou dvě zvláštní školy? Nemyslím si, že někdo takový může mít v životě jakýkoliv úspěch.

On tvrdí, že vám chybí respekt ke starším…

To je asi pravda. Určitě mi chybí respekt k těm, co jen řvou a sami nic nedokázali. Co se pouze chtějí přiživit na inteligentnějších lidech.

Fyzičku mám fakt skvělou, určitě mnohem lepší, než můj soupeř, straší protivníka Zezula

Jak jste na zápas s ním trénoval?

Nenechal jsem nic náhodě. Připravoval jsem se v brněnské Boxárně pod Davidem Grizzlym i v Muay Thai Brno. Čtyřikrát týdně jsem trénoval box, dvakrát MMA, do toho jsem ještě chodil hrát fotbal. Fyzičku mám tedy fakt skvělou. Určitě mnohem lepší, než můj soupeř.

Na druhou stranu, Kokaino bude mít celkem ránu…

To ať klidně má. Než mi on dá jednu, já mu zasadím hned tři. Než vůbec rozhýbá ty svoje nohy do X, bude dávno ležet. V kleci pro něj nastane rychle konečná.

Co byste mu chtěl vzkázat těsně před bojem?

Ať si objedná lůžko na Jipce. Myslím si, že ho bude hodně potřebovat.

Dostal facky, protože ublížil nevinným lidem. Já sám skončil kvůli němu v nemocnici, vysvětlil Cverna útok na Bejra

Dáte si s ním pivo po zápase?

Nemám zájem. Navíc pivo ani nepiju. Před zápasem jsem shodil asi patnáct kil, na rozdíl od soupeře jsem to vzal fakt vážně. Kokaino bude fasovat!

Na koho máte chuť potom?

Na Honzu Rybku. Měli jsme spolu menší konflikt a brzy nastane čas ho vyřešit. Pokud ale nevyjde zápas s ním, moc rád bych v kleci přivítal Tomáše Řepku. Zkouší se prosadit jako influencer, takž fasovat bude pěkně taky. V kleci mu udělím červenou kartu. 

Benda by to v Oktagonu nedal. Kotlárovi bych zmlátil i zadarmo, hřímá Kotalík před premiérou v Clashi

Myslíte si, že to přijme?

Bojím se, že asi ne. Přijmout by to ale měl, zrovna já ho totiž vážně nemám rád. Coby Brňák jsem ho nemusel nikdy. Nelíbí se mi, jak se choval k našemu klubu i ke všem ostatním. Ví se o něm, že mlátí rád do kamery, klidně si tak jednu vezmu do klece.

Kokainovi jste vzkaz už vyslal. Máte nějaký i pro Tomáše?

Ať začne trénovat a přijme mou výzvu. Klidně zhubnu do 93, aby se mě tolik nebál. Když kývne, můžeme si to spolu dát.
 
A jak by podle vás Řepka dopadl, kdyby svolil k jakémukoliv zápasu v kleci?

Určitě by v ní dobře vypadal, ale to je tak všechno. Stejně jako Kokaino umí ten člověk jenom řvát. Kdyby došlo na věc, dostal by nařezáno. On sám to dobře ví.

další zajímavé články