pondělí, 16. 09. 2024
Benda by to v Oktagonu nedal. Kotlárovi bych zmlátil i zadarmo, hřímá Kotalík před premiérou v Clashi

Benda by to v Oktagonu nedal. Kotlárovi bych zmlátil i zadarmo, hřímá Kotalík před premiérou v Clashi

Býval přední tváří Oktagonu, v sobotu ho čeká premiéra v Clash of the Stars. Známý bojovník Michal Kotalík se těší na souboj s Alexem Cvernou.


  • autor: Ondřej Popper
  • , vydáno: 04. 09. 2024
  • , zdroj fotky: oktagon mma

Stejně jako fanoušci věří, že po sportovní stránce to bude jeden z nejkvalitnějších zápasů v organizaci, proti jejím dalším členům má ale spoustu výhrad. V rozhovoru pro KO Magazín se opřel i do asi nejpopulárnějšího bojovníka Clashe Karlose Bendy. 

I když ve svém prvním zápase podlehl Benda Filipu Roubíčkovi, od té doby se veze na vítězné vlně, jeho jméno nedá mnoha fighterům spát. Že má tenhle svalovec vážně něco do sebe, nepopírá ani Kotalík. Zároveň si ale myslí, že více pokory by mu neškodilo.

“Proti Bendovi nic nemám. Ten borec ale vážně věří, že je to bojovník, přitom s opravdovým bojovníkem by v kleci vůbec nevydržel. Tohle mi na něm trochu vadí, měl by to brát s pokorou jako na začátku. On je přitom ta lepší stránka Clashe, neboť opravdu maká a zlepšuje se. To uznám, ale aby pak říkal, že do Oktagonu by nikdy nešel… A co by tam chtěl sakra pohledávat? Vždyť by tam chcípnul,“ opřel se Iron Man do muže, který v Clashi míří k titulovému zápasu polotěžké či těžké váhy.

Zatímco Bendu ale Kotalík alespoň trochu respektuje, bratry Kotlárovi nemůže dlouhodobě ani cítit. A znovu to dal rázně najevo.“Oni dva jsou nejvíc vidět, přitom je to odporná rodina tlustých prasat, která nic neumí. Jsou k smíchu a já bych je klidně zmlátil i zadarmo. Přísahám Bohu, že ano. Zadarmo tedy možná ne, ale zmlátil bych je. Je fakt smutný, že i oni se považují za bojovníky,“ odfrkl si kdysi slavný válečník, který v Clashi zkusí znovu nakopnout svou kariéru.

Dostal facky, protože ublížil nevinným lidem. Já sám skončil kvůli němu v nemocnici, vysvětlil Cverna útok na Bejra

další zajímavé články