čtvrtek, 19. 09. 2024
Inter Miami CF si připsali na domácím stadionu výhru 2:1 nad Chicago Fire FC

Inter Miami CF si připsali na domácím stadionu výhru 2:1 nad Chicago Fire FC

Inter Miami CF zvítězili doma 2:1 nad Chicago Fire FC a udržel se v čele tabulky Supporters Shield. Góly záložníka Matíase Rojase a obránce Jordiho Alby dovedly tým k vítězství na Chase Stadionu. 


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 23. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Inter Miami CF

Tým Inter Miami vstoupil do zápasu velmi aktivně a již v šesté minutě otevřel skóre. Dlouhý míč od středního obránce Avilése našel na levém konci hřiště Taylora, který pak šikovně udělal první dotek, nechal za sebou obránce a dribloval až ke koncové čáře, kde připravil zpětnou přihrávku Rojasovi. Paraguayský záložník zakončil levou novou a poslal míč do zadní části branky. Dostal tak Inter Miami do vedení 1:0. Zápas šel do poločasu s neporušeným vedením Interu 1:0. 

PSG loví v Manchesteru! Se Sanchem se domluvili, další na řadě je kapitán

Druhý poločas pak přinesl vyrovnaný zápas s několika málo příležitostmi v útoku na obou stranách. Bylo to právě Chicago, které udeřilo, když v 73. minutě vyrovnal obránce Rafael Czichos. Přestože hosté srovnali skóre, tým Inter Miami okamžitě odpověděl a už po minutě se dostal zpět do vedení. Tentokrát se o gól postaral levý obránce Alba, který využil volného míče od brankáře soupeře uvnitř vápna a zakončil z voleje přesně do brány.  

De Ligt a United? Může se to stát, nezastírá ředitel Bayernu

Během posledních minut zápasu zůstalo skóre 2:1. Inter Miami tak získal všechny tři body a vyhrál druhý zápas v řadě, čímž zůstal na vrcholu žebříčku Supporters Shield. 

  

další zajímavé články