pátek, 20. 09. 2024
Do nové sezony bez nejlepšího střelce posledních dvou let? Tvrdík si dokáže představit Jurečku v Süper Lig

Do nové sezony bez nejlepšího střelce posledních dvou let? Tvrdík si dokáže představit Jurečku v Süper Lig

Čerstvě třicetiletý forvard Václav Jurečka má za sebou dvě slávistické sezony a v obou z nich byl jasně nejlepším střelcem svého klubu.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 18. 07. 2024
  • , zdroj fotky: SK Slavia Praha

A byť má v Edenu kontrakt až do léta příštího roku, sešívané území by mohl opustit již v právě probíhajícím letním období a jen pár dnů před startem nového ročníku Chance ligy, který zavane slavné "S" do "jeho" Uherského Hradiště.

Tento týden už to na připustil i sám šéf Jaroslav Tvrdík. "Trenér má garanci, že mu hráče, které potřebuje, prodávat nebudu. Nikdy neříkej nikdy, ale Lukáš Provod a Ivan Schranz v klubu zůstanou. Pokud si dovedu představit odchod, je to případ Václava Jurečky," nastínil první muž úřadujícího vicemistra.

A bývalý ofenzivní hráč Opavy, Slovácka i Sparty Kolín by skutečně mohl z kádru kouče Jindřicha Trpišovského zmizet, s tím, že je ve hře první zahraniční mise kariéry.

 

Pomalu nám ujíždí vlak a jestli si to rychle neuvědomíme, odjede nám nadobro, říká Poborský o české reprezentaci

Devítinásobného reprezentanta Česka lanaří podle tureckého tisku tamní Samsunspor, jemuž startuje nová sezona Süper Lig 11. srpna proti Besiktasi Istanbul.

Tým, jehož trenérsky vede bývalý stratég Hoffenheimu, Hamburku či Kolína Markus Gisdol, by mohl být připraven vysázet na slávistický stůl až 1,5 milionu eur.

47 nastřílených branek v pouhých sedmapadesáti startech v základní sestavě totiž vážně není špatná bilance.

Pakliže by se transfer realizoval, současný konkurent Chytila či Chorého by mohl v mohl v barvách svého nového zaměstnavatele debutovat již 22. července v přípravě proti Almere City.

 

Ostrava hlásí dvě nové posily. Těsně před sezónou se Baníku upsali Holec a Fomba

další zajímavé články