pátek, 18. 10. 2024
Druhá odveta století? Ze souboje Vémoly s Véghem se má stát trilogie, chybí už jen krůček

Druhá odveta století? Ze souboje Vémoly s Véghem se má stát trilogie, chybí už jen krůček

Červnová odveta století by neměla být posledním soubojem Karlose "Terminátora" Vémoly s Attilou Véghem. Všechno totiž nasvědčuje tomu, že dojde ještě ke třetímu střetnutí dvou nesmiřitelných rivalů.


  • autor: Ondřej Hlaváč
  • , vydáno: 13. 07. 2024
  • , zdroj fotky: OKTAGON MMA

Vémola v červnu vrátil Véghovi pět let starou porážku, když na fotbalovém stadionu SK Slavia Praha v pražském Edenu vyhrál ve druhém kole. Slovenský zápasník se vzdal, zatímco v roce 2019 vyhrál nad tehdy jednoznačně favorizovaným Vémolou již v prvním kole na KO.

Odveta století měla být závěrem této rivality, nakonec to však vypadá, že Vémola s Véghem se utkají ještě jednou. Spoluzakladatel Oktagonu MMA Pavol Neruda potvrdil, že souboj těchto dvou bojovníků by měl dostat svou trilogii. Chybí už jen dohodnout se s nimi na finanční odměně.

"Trilogii jsme velmi blízko, teď už teoreticky víme i datum, kdy by to mohlo být. Ještě se musíme dohodnout na financích. Oba jsou při chuti, chtěli by větší výplaty, ale my víme, co si můžeme dovolit," nechal se slyšet Neruda. Podle dřívějších informacích jeho kolegy Ondřeje Novotného odveta nevydělala tolik, kolik se původně čekalo.

"Budeme se muset rozumně dohodnout. To je to poslední, co nám zbývá k tomu, aby byl zápas jistým," dodal Neruda. Pokud se všechno podaří, budou se diváci moct těšit na další zajímavý souboj devětatřicetiletého Vémoly s jeho o rok mladším slovenským protivníkem Véghem.

Vémola s Véghem podle neoficiálních informací měli dostat za jejich poslední střetnutí každý po více než dvou milionech korun. Pokud by jejich souboj měl vyvrcholit třetím zápasem, přijdou si oba nejspíš na ještě o něco vyšší částku. V českém MMA jde o dosud nevídané peníze.

další zajímavé články