středa, 23. 10. 2024
Paradeisera čeká bývalý šampion KSW: Věřím, že budu větší, udržím distanc, rozeberu jeho stand-up a dotáhnu to k výhře

Paradeisera čeká bývalý šampion KSW: Věřím, že budu větší, udržím distanc, rozeberu jeho stand-up a dotáhnu to k výhře

Majitel pásu lehké váhy v organizaci Oktagon MMA Ronald Paradeiser má před sebou v rámci Tipsport Gamechangeru pořádně těžkou výzvu.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 10. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Ve čtvrtfinálové fázi se mu totiž za pár dní postaví v Bratislavě do cesty někdejší šampion KSW a mistr světa K-1 Daniel Torres (30), jenž naposledy prohrál v prosinci 2021 na body se Salahdinem Parnassem.

Podle Paradeisera, jehož cílem je být v divizi mezi TOP bojovníky na světě, je nedávný přemožitel Vlado Lengála kvalitní soupeř, u nějž bude mít motivaci předvést dobrý výkon a své kvality. 

Kníže bude knockoutován, předpovídá Pukač a Úškrtovi věří i Krištofič. Jak tipují bitvy Ďatelinky a Paradeisera?

Fury je před repeticí s Usykem plný sebevědomí: Přišlo mi, že boxuju s nějakým amatérem, v odvetě ho zatluču do země

V čem by pro něj mohl být nejvíc nebezpečný? "V postoji. Ze země se dobře staví, je to komplexní MMA fighter. V KSW získal titul v kategorii do 66 kilogramů, takže jsem přesvědčen o tom, že budu větší, budu si držet distanc, rozeberu jeho stand-up a věřím, že to dotáhnu k výhře," uvedl v interview na webu oktagonmma.cz přemožitel Ivana Buchingera, jenž nyní táhne šňůru šesti výher v řadě.

V přípravě se mu podařilo vyladit některé věci a dosahuje lepší výsledky ve fyzických testech. 20. července by měl být ve stoprocentní formě.

Když by se mu podařilo skalpovat Torrese, v semifinále by narazil na Acoidana Duqueho. "V téhle pyramidě si není koho vybírat, protože je extrémně nabitá, ty jména jsou brutální. Duque předvedl v Praze skvělý zápas. Tak daleko ale teď nepřemýšlím, moje pozornost jde jen k Torresovi," připomněl před blížícím se Oktagonem číslo 59.

další zajímavé články