pondělí, 08. 07. 2024
Kníže bude knockoutován, předpovídá Pukač a Úškrtovi věří i Krištofič. Jak tipují bitvy Ďatelinky a Paradeisera?

Kníže bude knockoutován, předpovídá Pukač a Úškrtovi věří i Krištofič. Jak tipují bitvy Ďatelinky a Paradeisera?

Cirkus Oktagon tentokráte rozprostře svou MMA klec v hlavním městě našich východních sousedů, s tím, že turnaj číslo 59 proběhne v bratislavské Peugeot aréně již 20. července. 


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Dva dlouholetí bojovníci organizace Robert Pukač a Samuel Krištofič si zatipovali, jak by mohlo dopadnout pár atraktivních bitev z karty. Dvě ve středí váze do 84 kilogramů a jednu v lehké váze do 70 kilo.

Pokud jde o souboj Radovana Úškrta (8-4) s Petrem Knížetem (13-3), oba zmínění fighteři favorizují svého krajana...

"Myslím, že Úškrt vyhraje, že mládí a dravost budou nad síly Knížete. I když je to drsňák, ten věk nikdo nezastaví," prohlásil "Pirát" pro web oktagonmma.com.

"Na tenhle zápas se osobně těším - podle mě podceňovaný zápas, mělo by se kolem něj dělat víc humbuku, protože je brutální. Kníže, obrovský tvrďák, legenda, a Úškrt, brutální knockouter... Myslím, že Úškrt vyhraje KO v 1. kole," předpověděl "Diamantový čávo". 

Praha uvidí po delší době v akci Brichtu a to rovnou v titulové bitvě organizací RFA a IAF. Vyzve šampiona, který před lety podlehl Kleinovi

Ve stejné váze si to rozdají i Ondřej Raška (10-8) s Milanem Ďatelinkou (9-7), který se představí v Oktagonu po několika letech pauzy.

"Vím, že budu fandit Milanovi," vzkázal Krištofič. "Mám pocit, že jsem ani jednoho z nich dlouho neviděl zápasit. Upřímně si netroufám říct, kdo má momentálně jakou formu, ale myslím si, že Milan je lepší bojovně i technicky, takže ho mírně favorizuji," doplnil ho Pukač.

A co střet v rámci Tipsport Gamechangeru mezi Rony Paradeiserem (19-8) a rakouským bijcem Danielem Torresem (15-5)?

"Zápas vyhraje Rony. držím mu palce a mám ho rád," zůstal stručný poslední přemožitel Karlose Vémoly, jenž si nedávno vyzkoušel reality show Survivor.

"Upřímně řečeno, u Torrese jsem neviděl celý zápas s Lengálem, jen takové highlighty, ale všude jsem četl, že je jedním z největších favoritů, takže věřím, že to bude těžký zápas. Ale Rony je současný šampion, takže si myslím, že vítězství obhájí. Asi to bude těsné, ale věřím Ronymu," uzavřel Pukač.

další zajímavé články