pátek, 28. 06. 2024
Sedláček na European Tour prošel do druhého kola, v osmifinále by mohl vyzvat bývalou světovou jedničku

Sedláček na European Tour prošel do druhého kola, v osmifinále by mohl vyzvat bývalou světovou jedničku

Německo sice žije fotbalovým evropským šampionátem, v Leverkusenu si ale udělali čas i na šipky. Osmé pokračování European Tour se týká také českého šipkaře Karla Sedláčka, který si v prvním kole poradil s Angličanem Matthewem Dennantem a postoupil do dnešního druhého kola. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 22. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Bull's Darts NL

Karel Sedláček vstoupil do European Tour 8 ve velkém stylu a Angličana Matthewa Dennanta porazil s přehledem 6:3 na legy. Za stavu 4:1 sice poprvé přišel o servis, tato ztráta jej ale nijak nerozhodila.

V duelu zapsal průměr 96,44 bodu na tři šipky a Dennantovi v tom ohledu nadělil téměř čtrnáct bodů. Třikrát hodil nejvyšší nához a v utkání také zavřel 161. Co se zavírání týče, Sedláček trefil šest šipek z dvanácti a padesátiprocentní úspěšnost je více než skvělá.

Ve druhém kole vyzve jediný český zástupce v Leverkusenu domácího Martina Schindlera. Pokud by večer přes německého hráče prošel, mohl by se v osmifinále utkat s bývalou světovou jedničkou a mistrem světa Gerwynem Pricem.

Dnes se poprvé představí světová jednička Luke Humphries, nechybí také Michael van Gerwen, Rob Cross, Peter Wright či Michael Smith. Luke Littler tentokrát odpočívá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Czech Darts (@uterce.cz)

další zajímavé články