středa, 23. 10. 2024
Galavečer RedFace 4 v kostce: Boxer Kovařík opět čaroval,  Kunštár se zasnoubil a z Kotlára mají lidé ještě teď legraci

Galavečer RedFace 4 v kostce: Boxer Kovařík opět čaroval, Kunštár se zasnoubil a z Kotlára mají lidé ještě teď legraci

Čtvrtý a dlouho očekávaný večer RedFace se tentokrát přesunul do Pardubic a bylo tam pořádně rušno! „Dnes si užijeme krásný psychopatický večer. Budou zápasy profi i bizarní, krásné kočandy a ještě i něco navrch,“ hlásil hned na začátku pátečního večera promotér Aleš Bejr, který se tentokrát představil jen v roli moderátora.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 18. 06. 2024
  • , zdroj fotky: RedFace

Hned na začátku diváky přivedla do varu dvojice, kterou od sebe dělí 38 let – Miroslav Řezníček a Alex Herák. I když šlo o velmi vyrovnaný MMA souboj (legenda Řezníček zápasil ještě s Karlosem Vémolou starším), nakonec v něm zvítězil mladší Alex. Stejně tak Karolína Hrbková jednoznačně vyhrála nad Pocahontas a další porážky se dočkal i Tong Po, tentokrát od Martina Heretica Taišla.

Kulas jako Spiderman, Kunštár jde pod čepec

V aréně nechyběla ani oblíbená dvojice Kulas a Kunštár, kdysi úhlavní nepřátelé ve vztahu s Shopaholic Adél. Proti sobě se ale nepostavili, zato se oba postarali o pozdvižení. Nejdřív to byl Jan Kulas, kdo nastoupil do klece v obleku Spidermana, ale ani to mu nepomohlo. Máša ho na celé čáře porazil a připsal si na konto další výhru. „Krásný! Mělo to energii, náboj, nádhera,“ hodnotil zápas Bejr.

Ještě větší show předvedl Petr Kunštár. Do klece nastoupil proti soupeři, aby se mu pomstil – dva roky totiž žil s jeho přítelkyní Deniskou. Láďa ze Sokolova, který si dal přezdívku Džejár, mu ale nestačil a prohrál v prvním kole. „On šel bojovat za Denisku, ale na mě, na zabijáka nemáš! Vidíš, jak vypadáš? Ještě jednou jí ubliž a já tě zabiju!“ řval Kunšty poté do mikrofonu. Deniska byla v tu chvíli v ringu s ním – přišla ho podpořit, neboť ji den předtím na vážení požádal o ruku. Deniska je těhotná, takže Kunštára čeká kromě zápasení i nová otcovská role.

Nečekaný výsledek přinesl zápas 2 vs. 1, ve kterém se proti sobě postavili Láďa Slepička a skupina, co si říká Smrťáci. Duel se přesouval z jedné strany na druhou a bodoví sudí nedokázali přesně určit, která má více navrch. „Remíza! Rozhodčí se shodli, že vítězové jsou všichni tři,“ prohlásil Bejr. Velkou podporu diváků v hale měla místní hvězda, Nowis. Šorma přepral a publikum jásalo. „Vyhrál a to zaslouženě, je to miláček Pardubic,“ liboval si Bejr. Krásný zápas pak nabídla dvojice MMA veterán Jevický a česká boxerská čtyřka Kolařík. Ten v boxu prodal svoje zkušenosti a vyhrál hned v prvním kole.

V převažujícím panském publiku v pardubickém Congress Centre Atrium Paláci to vřelo i při zápasu dvou krásek – Alexy a Lulu, bývalé milenky Terminátora Karlose Vémoly. Černovlasá Alexa ale Lulu moc šancí nedala, v kleci ji okamžitě ztrestala a odnesla si zaslouženou výhru na TKO.

Diego prohrál, plánuje odvetu

Hlavním a nejočekávanějším zápasem večera byl Diego Kotlár, který se do klece postavil s Drzým Čertem, jehož do rohu přišel podpořit i nechvalně známý kamarád Karlos Benda. Očekával se až devítiminutový zápas, k tomu ale nakonec nedošlo. Čert Kotlára jedním protaženým háčkem líznul a i když to tak zprvu nevypadalo, tak jej poslal k zemi. Z té Kotlár již nevstal. „Vstávej! No tak, nevzdávej to! Vstávej!“ křičeli na něj rozohnění fanoušci. „Já jsem nebyl připravenej, a to jsem říkal celou dobu. Byl jsem celý rok nemocnej. Léčil jsem se, nechodil jsem nikam do fitka, nechodil jsem nikam boxovat, a i tak jsem tam šel a odboxoval to,“ komentoval pak Diego zápas. „Drzý Čerte, klobouk dolů před tebou, ale říkám, nemine tě odveta, protože začnu teď dřít a trénovat. Doteď jsem nemakal, ale teď začnu a dám ti novou výzvu. A jestli to přijmeš, budu rád a doufám, že se mi to potom povede a vyhraju já,“ doplnil více než dvousetkilový Diego.

V pořadí čtvrtý galavečer přinesl spoustu skvělých momentů a zápasů, mnohem víc ale chystá ten další, pátý, ve kterém by se měla objevit i Droběnka. Kdy a kde proběhne a co fanoušky čeká, oznámí promotéři na další tiskové konferenci.

další zajímavé články