pondělí, 29. 04. 2024
Humphries deklasoval konkurenci i v Dublinu a získal třetí titul v řadě

Humphries deklasoval konkurenci i v Dublinu a získal třetí titul v řadě

Úřadující mistr světa Luke Humphries se v posledních týdnech přehnal přes Michaela van Gerwena a je jasně v čele tabulky Premier League. V Dublinu triumfoval už potřetí v řadě. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 23. 03. 2024
  • , téma: Další sporty
  • , zdroj fotky: Professional Darts Corporation

Třetí místo v průběžné tabulce Premier League dělí s jedním titulem a osmi vítěznými zápasy Michael Smith a Nathan Aspinall. Po vynikajícím úvodu byl v čele Michael van Gerwen, v posledních týdnech se ale přes něj přehnal úřadující mistr světa Luke Humphries.

Ten zvítězil potřetí v řadě, když nikomu nedal šanci ani v irském Dublinu. Ve čtvrtfinále dovolil trápícímu se Peteru Wrightovi jediný leg, desetilegovou bitvu následně svedl s Nathanem Aspinallem, ve finále byl ale opět dominantní a Michaela Smitha porazil 6:2.

Hned ve čtvrtfinále vypadl již zmíněný Mighty Mike, který po dramatickém závěru padl s Gerwynem Prycem. Ten odehrál hned dva zápasy s plným počtem legů, v semifinále ale na Michaela Smithe v duelu bývalých jedniček nestačil.

Devátý večer Premier League Darts je na programu 28. března v Belfastu. Luke Humphries už ve čtvrtfinále narazí na svého finálového soupeře z mistrovství světa Luka Littlera, Michael Smith se potká s Michaelem van Gerwenem, na Nathana Aspinalla čeká Gerwyn Pryce a Peter Wright, usilující o druhou výhru ve čtvrtfinále, změří síly s Robem Crossem.

další zajímavé články