sobota, 27. 07. 2024

Oplatí vedoucí Leicester Arsenalu drtivou podzimní porážku?


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 13. 02. 2016

V neděli se to bude atraktivními zápasy v Anglii jen hemžit. Vedle zápasu mezi Tottenhamem a Manchesterem City se od 13 hodin SEČ představí také vedoucí Leicester, který zavítá na hřiště třetího Arsenalu. Utkání můžete sledovat na stanici Digi Sport 1.

PREVIEW

Leicester zažívá určitě nejlepší sezonu ve své dlouholeté historii. Po pětadvaceti kolech má za sebou všechny celky Premier League, jeho náskok na čele navíc činí úctyhodných pět bodů před druhým Tottenhamem Hotspur. V této sezoně utrpěl Leicester porážku pouze ve dvou případech. Leicester v posledních pěti kolech dokázal porazit řadu předních anglických celků. Tottenham odešel ze hřiště s porážkou 0:1, doma si Leicester poradil i s Liverpoolem (2:0). Tři branky nasázel aktuálně jedenáctému Stoke City (3:0). V minulém kole dokonce vyhrál 1:3 na půdě Manchesteru City. Leicester zaváhal pouze s poslední Aston Villou (1:1). Arsenal je momentálně na třetí příčce Premier League s osmačtyřiceti body, na vedoucí Leicester tedy ztrácí bodů pět. V posledních pěti soutěžních zápasech vyhrál pouze jednou, k tomu přidal tři remízy a jednu prohru. V minulém kole si poradil s Bournemouthem (0:2), naopak nestačil na svého městského rivala Chelsea (0:1). Ve zbývajících třech zápasech „Gunners“ vždy remizovali - s Liverpoolem 3:3, se Stoke City a také se Southamptonem uhráli bezbrankovou remízu.

NÁZOR

I když je Leicester momentálně v lepší herní formě než londýnský Arsenal, je pravdou, že v prvním vzájemném zápase této sezony dostal vedoucí celek Premier League doma od Arsenalu výprask v poměru 2:5. V tomto zápase tipuji remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 4.10

(zdroj fotky: facebook.com/Arsenal)

další zajímavé články