sobota, 27. 07. 2024

Šlágr kola se o víkendu chystá na Emirates Stadium. Přijede Chelsea


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 23. 01. 2016

Londýn se již netrpělivě připravuje na nedělní londýnské derby. Ve 23. kole na sebe narazí vedoucí Arsenal a čtrnáctá Chelsea. Utkání začíná v 17 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport 1.

PREVIEW

Arsenal se po dvaadvaceti kolech nachází na vedoucí pozici dvacetičlenné tabulky anglické Premier League. Na kontě má stejně bodů jako druhý Leicester (44), ovšem chlubí se lepším celkovým skóre. Z posledních pěti ligových zápasů vytěžil osm bodů. V minulém kole uhráli „Gunners“ pouze bezbrankovou remízu se Stoke City, body si podělili také s Liverpoolem (3:3). Z výhry se Arsenal radoval s Newcastlem (1:0) a také s Bournemouthem (2:0). Naopak nestačil na Southampton, od kterého obdržel debakl v poměru 4:0. Chelsea v posledních pěti kolech Premier League ani jednou neprohrála. Ke svému dosavadnímu snažení si totiž připsala jednu výhru a čtyři remízy. Celkových pětadvacet bodů stačí na prozatímní čtrnáctou pozici. Arsenal se v této sezoně utkal s „Blues“ již dvakrát. V rámci finále poháru Community Shield vyhrál Arsenal poměrem 1:0. V ligovém zápase rovněž vyhrál Arsenal, když si ze Stamford Bridge odvezl výhru 2:0.

NÁZOR

Podle sázkařů je mírným favoritem domácí Arsenal. „Gunners“ jsou skutečně v této sezoně pro ostatní soupeře těžkým oříškem, takže to pro trápící se Chelsea nebude jednoduchý úkol. Věřím ve výhru domácího Arsenalu.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.10

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články