sobota, 27. 07. 2024

Swansea chce pryč od sestupu. Musí však přehrát Watford


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 17. 01. 2016

V pondělí je v anglické Premier League na programu dohrávka 22. kola. Sestupem ohrožené Swansea bude hostit Watford. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport 1.

PREVIEW

Hosté z Watfordu jsou sice v tabulce na ucházejícím dvanáctém místě s devětadvaceti body, ovšem poslední dobou se mu vůbec nedaří. Z posledních pěti ligových kol dokázal Watford vytěžit pouhé čtyři body. Před pěti týdny doslova zaskočil Liverpool, když ho doma porazil relativně vysoko v poměru 3:0. O týden později zaznamenal veledůležitou remízu na Stamford Bridge 2:2. Od té doby však utrpěl tři porážky - 1:2 s Kohouty, stejným výsldkem podlehl i Manchesteru City. 2:0 padl na půdě Southamptonu. Swansea se aktuálně nachází na osmnáctém, tedy prvním sestupujícím místě. Pokud by v pondělí Watford porazilo, mělo by na kontě dvaadvacet bodů a přeskočilo by souseda z tabulky Newcastle. Z posledních pěti kol vytěžilo Swansea pět bodů. V minulém kole podlehlo 2:4 Sunderlandu, o týden dříve nestačilo na Manchester United (2:1). Dále uhrálo Swansea dvě bezbrankové remízy s Crystal Palace a West Hamem. Porazilo pouze West Bromwich v poměru 1:0.

NÁZOR

V prvním vzájemném střetnutí této sezony se radoval doma Watford díky hubené výhře 1:0. Myslím si, že v tomto případě se oba celky rozejdou smírně.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.25

(zdroj fotky: facebook.com/SwanseaCityFC)

další zajímavé články