sobota, 27. 07. 2024

Vedoucí Leicester zajíždí na liverpoolský Everton! Udrží si hosté první pozici?


  • autor: radim
  • , vydáno: 18. 12. 2015

V sobotním duelu anglické Premier League zajíždí vedoucí Leicester na horkou půdu Evertonu. Kdo nakonec bude z toho duelu odcházet spokojenější? Utkání začíná v 16:00.

PREVIEW

Everton se momentálně nachází na pozici, která se mu ani trochu určitě nelíbí. S 23 body se nachází na desátém místě, díky však vyrovnanosti ligy ztrácí na šesté pouhé dva body a tak v případě příznivých výsledků by se mohl vyšvihnout až na tuto pohárovou pozici. Domácím se však v poslední době moc nedaří vyhrávat utkání. Z předchozích pěti duelů se hned čtyřikrát o body dělili a pouze jednou odcházeli jako vítězové. To však bylo se suverénně poslední Aston Villou. To Leicester je letos úplně jiné „kafé“. Mančaft, který se v loňské sezóně jen tak tak udržel mezi elitou, se nyní vyhřívá na prvním místě tabulky a vévodí celé Premier League. Naposled odcházel poražen v duelu s Arsenalem na konci září, což už jsou tři měsíce. Navíc se „Lišky“ mohou chlubit nejúdernějším útokem v celé soutěži. Za 16 zápasů vstřelili už 34 branek. Velký podíl na tom mají hlavně Jamie Varvy a Riyad Mehrez. První jmenovaný je navíc nejlepším střelcem celé soutěže.

NÁZOR

Ačkoliv mají hosté vynikající formu, tak neočekávám, že si z Goodison Parku odvezou všechny tři body. Poslední tři vzájemné duely se totiž skončily remízou a myslím, že tak tomu bude i v sobotu.

TIP SPORTWIN.CZ: Remíza

Přibližný kurz: 3.80

(zdroj fotky: facebook.com/lcfc)

další zajímavé články