sobota, 27. 07. 2024

AS Řím nevyhrálo už pět duelů! Vyzraje na favorizovanou Neapol?


  • autor: radim
  • , vydáno: 13. 12. 2015

V neděli odpoledne se v rámci italské nejvyšší soutěže střetne Neapol s AS Řím. Zápas třetího se čtvrtým týmem tabulky začne přesně v 18:00.

PREVIEW

Neapoli se v letošní sezóně daří. Nyní se nachází na třetí příčce se ztrátou pěti bodů na první Inter Milán. V případě nedělního vítězství by se mu však mohla přiblížit na rozdíl pouhých dvou bodů a v případě zaváhání Fiorentiny se může posunout na druhou příčku. Poslední ligový zápas však domácím nevyšel. Na půdě Bologni prohráli 3:2. Předtím drželi sérii čtrnácti duelů v lize bez porážky, za což jim určitě patří velké uznání. Skvělé výkony předvádí také v Evropské lize, kde bez ztráty květinky prošli do dalších bojů se skóre 22:3. AS Řím se však v nyní poměrně trápí. Poslední zápas vyhrálo 8. listopadu proti městskému rivalovi z Lazia. Od té doby si tři body nepřipsalo už v pěti duelech a postupně ztrácí v bojích o titul. Nyní mu tak patří čtvrtá pozice a na svého soupeře ztrácí tři body. Ani v Lize mistrů to z jeho strany nebylo žádné velké vystoupení. V duelu s Barcelonou z toho byla ostudná porážka 6:1 a v týdnu si připsalo pouze bod za domácí remízu s Bate Borisov. Přesto však postupuje do dalších bojů, díky lepšímu skóre s Bayerem Leverkusen. V zápasech těchto týmů platí už pár let jedno pravidlo. V sedmi předchozích duelech totiž vždy zvítězil domácí tým. Jako hosté se naposledy radovali z výhry hráči AS Řím, od té doby už však uběhly čtyři roky.

NÁZOR

Velmi zajímavý zápas si pro nás v neděli přichystala Serie A. Neapol je i přes minulé zaváhání ve skvělé formě a to bude chtít v neděli potvrdit. Ačkoliv hosté budou hrát určitě ze všech sil, na tři body to stačit nebude a ty zůstanou na domácí půdě.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Neapole

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: facebook.com/SSCNapoli)

další zajímavé články