sobota, 27. 07. 2024

Rozjetá Barcelona může potvrdit postup ze skupiny. Proti však stojí AS Řím!


  • autor: radim
  • , vydáno: 23. 11. 2015

V úterním duelu Ligy mistrů přivítá Barcelona italský AS Řím. Překvapí hostující celek domácího favorita? Utkání začíná klasicky ve 20:45.

PREVIEW

Barcelona je momentálně ve velké formě. V sobotu totiž ve sledovaném El Clasicu smetla Real Madrid na jeho hřišti 4:0 a vévodí tak španělské nejvyšší soutěži už o šest bodů. Navíc kromě tradičně skvělé ofenzívy se může pyšnit i skvělou defenzivou, když branku dostala naposled před měsícem. V základní sestavě by se už mohl objevit i Lionel Messi. Ten se v sobotu ukázal na trávníku na posledních třicet minut a měl dokonce podíl na jednou gólu Luise Suareze. Fanoušci Barcelony se tak mohou opět těšit na smrtonosný trojlístek Messi, Neymar, Suarez. To AS Řím se má ještě co strachovat o postup ze základní skupiny. Momentálně ztrácí na vedoucí Barcelonu pět bodů a ze třetí pozice se na něj dotahuje Bayer Leverkusen, před kterým má pouhý jeden bod náskok. O postupovou pozici tak může v úterý přijít.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Hostující kouč bude v utkání postrádat spoustu klíčových hráčů. Mimo hru jsou Totti, Salah, Gervinho a nejistý je i start středopolaře Daniele De Rossiho. Bude tedy zajímavé, s čím Římané na domácí v utkání vyrukují. Proti AS stojí ještě jeden fakt a to ten, že na hostující půdě v rámci Ligy mistrů nezvítězili od roku 2010. V duelu s Barcelonou se však mohou pyšnit tím, že s ní ještě ve třech duelech neprohráli.

NÁZOR

Myslím si, že v tomto utkání už Barcelona zlomí své prokletí a svého soupeře z Říma porazí. Nebál bych se však tipnout, že také AS se podaří překonat obranu domácího týmu.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra domácích a oba týmy dají branku

Přibližný kurz: 2.40

(zdroj fotky: facebook.com/fcbarcelona)  

další zajímavé články