sobota, 27. 07. 2024

V Itálii se utkají největší z největších! Juventus hostí AC Milán!


  • autor: radim
  • , vydáno: 20. 11. 2015

V sobotu ve 20:45 se v rámci Serie A utkají dva nejúspěšnější týmy Itálie, Juventus a AC Milán. Kdo se nakonec bude radovat ze zisku tří bodů?

PREVIEW

Juventus v této sezóně není tak suverénní, jako tomu bývalo v předešlých čtyřech letech. Momentálně se nachází až na šesté pozici se ztrátou devíti bodů na první Fiorentinu. Nyní už má na svém kontě čtyři prohry, což je pouze o jednu méně, než za předchozí dva ligové ročníky. Velký otazník visí nad startem gólmana Buffona. Ten si z reprezentačního srazu přivezl zranění stehenního svalu a o jeho startu se rozhodne před zápasem. To AC je na tom o něco lépe. Na svého sobotního soupeře má náskok dvou bodů a tak se nachází na krásném šestém místě. Po letech na ústupu se tak konečně zvedá a zdá se, že bude útočit na pohárovou Evropu. I forma tomu nasvědčuje. Po slabším rozjezdu totiž neprohráli Rossoneri už pět duelů v řadě. Mrzet je může jedině bezbranková remíza doma s Atalantou v posledním kole.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Hostujícímu mančaftu by měli chybět záložníci Bertolacci s De Jongem, a v útoku se neobjeví Mario Balotelli. Všechny do zápasu nepustí zranění. Naopak stihnout tento šlágr by měli Abate a Mexes. Milán to na svého rivala z Turína v poslední době vůbec neumí. Naposledy jej porazil před třemi lety. Od té doby zaznamenal Juventus ve vzájemných utkáních šest výher v řadě.

NÁZOR

Další parádní zápas, který nám přinesl tento víkend! Celá Itálie upne svůj zrak na stadion Juventusu a bude s napětím sledovat, jak tento duel dopadne. Já myslím, že domácí prodlouží svou sérii a nad svým rivalem si připíší tři body a v tabulce jej předskočí.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Juventusu

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: facebook.com/ACMilan)

další zajímavé články