sobota, 27. 07. 2024

3 rady profesionálního sázkaře: jak se živit sázením?


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 20. 11. 2015

Jak se živit sázením? Otázka, kterou si dnes a denně pokládají tisíce lidí po celém světě, kteří by rádi v pozitivním slova smyslu proměnili svůj život. Vzhledem k obrovské poptávce tak tedy není žádným překvapením, že na nás v nepřeberném množství internet chrlí rady jak vydělat sázením na sport. Není se čemu divit. Komu by se nelíbilo žít život plný luxusu, navíc v kombinaci s minimem pracovního vytížení. Ale pozor, nic není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Nestačí totiž číst kdejaký fotbalový magazín a myslet si, že sportovní tipy zdarma přinesou s jistotou úspěch.

Na začátku stojí tvrdá práce

Přistupujte k sázení zodpovědně. Studujte a neustále si doplňujte aktuální informace o sportu, týmech, hráčích, na které sázíte. Není rozhodující znát milion soutěží, ale klidně jednu naprosto dokonale, což potvrzuje i Petr P., jeden z nejúspěšnějších českých sázkařů: „Na začátku jsem si myslel, že bude výhodné, když budu cílit na velké množství sportů. Časem jsem ale přišel na to, že ačkoliv je sázet na šachy bezpochyby adrenalin, peníze tím nevydělám." "Od mala jsem hrál a sledoval fotbal, proto sázím na něj, nejradši přitom na evropské poháry. U šachů neznám ani pravidla. Tuto část v článku vyznačte tučně a dvakrát podtrhněte, jedná se totiž o velice častou chybu,“ říká s úsměvem.

Hlavně neusnout na vavřínech

Nejdůležitějším faktorem je pokora. Mnoho lidí se nechá unést prvotním úspěchem a začne nesmyslně zvyšovat sázené částky. Chyba! Se stanoveným limitem, kolik můžete v jedné částce, eventuelně za určité časové období vsadit, budete mít své sázení pod kontrolou. Jak je z výše uvedeného patrné, obecně nelze definovat nejlepší strategie na kurzové sázení. Každému totiž v závislosti na povaze a temperamentním vlastnostem osobnosti vyhovuje trošku něco jiného. V každém případě se ale připravte na to, že vás od sázení bude spoustu lidí z vašeho okolí odrazovat. Pro udržení motivace doporučujeme řídit se otřepaným rčením: „Věř, běž a dokážeš!“

další zajímavé články