sobota, 27. 07. 2024

Švédové si vezou do Dánska jednobrankový náskok. Dokážou si jej udržet?


  • autor: radim
  • , vydáno: 16. 11. 2015

V úterý si to ve 20:45 rozdají mezi sebou Dánsko a Švédsko. Která z těch severských zemí bude nakonec slavit postup na šampionát?

PREVIEW

Dánská reprezentace sice na švédské půdě v prvním duelu baráže podlehla 2:1. Postup však není vůbec ztracen. Domácímu týmu bude v úterý stačit vyhrát pouze o jednu branku a neinkasovat a může se chystat příští rok v červnu do Francie. Navíc reprezentaci doplnil mladý záložník Pione Sisto, takže domácí kouč bude mít z čeho vybírat. Největší naděje však bude vkládat do Christiana Eriksena, tvořivého záložníka anglického Tottenhamu. Hosté jdou však do odvety přece jen s lepší startovací pozicí. Výhra v prvním duelu jim dává mnoho možností a vytváří především tlak na domácí tým. O vítězství rozhodli svými brankami Emil Forsberg a z penalty se trefil kanonýr Zlatan Ibrahimovič.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Pro Švédy navíc hraje v prospěch i aktuální forma. Tři výhry v řadě jim určitě příjemně posilnily sebevědomí, na rozdíl od svého soupeře, který v posledních třech duelech vždy prohrál. Oběma mužstvům se v prvním zápase nikdo nezranil ani nebyl vyloučen, takže mohou oba trenéři nasadit to nejlepší, co jejich země nabízejí.

NÁZOR

Velmi napínavý duel nás určitě čeká v úterý v Kodani. Já neočekávám nějaký fotbal lahodící oku diváka. Spíš se přikláním k tomu, že Švédové to nějak „ukopou“ a nakonec budou slavit postup na závěrečný šampionát.

TIP SPORTWIN.CZ: Neprohra Švédska

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/nationalsporten)

další zajímavé články