sobota, 27. 07. 2024

Tápající Sevilla hostí lídra z Madridu. Odvezou si hosté tři body?


  • autor: radim
  • , vydáno: 07. 11. 2015

V neděli ve 20:30 uzavře 11. kolo nejvyšší španělské soutěže souboj mezi Sevillou a prvním Realem Madrid. Kdo vzejde z tohoto duelu jako vítěz?

PREVIEW

Domácí za sebou mají sérii těžkých zápasů a řítí se na ně další. V posledních čtyřech utkáních se utkali s celky jako Villarreal nebo dvakrát s Manchesterem City. Ve všech třech duelech odešli jako poražení. Jen v duelu s Getafe si dokázali připsat tři body. Momentálně se domácí nacházejí na 11. místě, což rozhodně nesplňuje jejich předsezónní očekávání. Otazník visí nad starty Pareja, Carrica nebo Beta. Kouč Emery se však bude hlavně spoléhat na své opory, jako jsou Banega, Gameiro nebo Konopljanka. To Real Madrid opět kraluje španělské nejvyšší soutěži. Na prvním místě se však drží jen o lepší skóre před Barcelonou. V letošní sezóně však ještě nenašel přemožitele! Naposled odešel poražen v rámci ligy v březnu. Hostujícími kouči Benitezovi by měl chybět Marcelo a nejistý je i start u dvojice Navas, Benzema. Druhý jmenovaný má navíc problémy se zákonem a musel dokonce strávit noc ve vězení. Poslední vzájemné utkání vycházejí lépe pro Real Madrid, což nejspíš není žádným překvapením. Tým z hlavního města si dokázal připsat hned osm výher z předchozích deseti střetnutí. Sevilla zvítězila ve zbylých dvou případech.

NÁZOR

Šlágr kola nás čeká v neděli v Seville! Normálně bych i dával domácím dobré šance, bohužel v posledních duelech jsou z formy a myslím, že Real Madrid toho dokonale využije.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Realu Madrid

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/RealMadrid)

další zajímavé články