úterý, 22. 10. 2024

Inter útočí na čelo Serie A, ve vloženém kole se představí na půdě Bologni


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 26. 10. 2015

V Itálii je tento týden na programu vložené 10. kolo Serie A. V jeho předehrávce se představí Inter Milán, který bude chtít uspět na hřišti nevýrazné Bologni. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Inter Milán sice okupuje slušnou čtvrtou pozici s celkovým počtem osmnácti bodů, ovšem leckteré zápasy musel doslova vydřít. O tom hovoří také sice aktivní, avšak velice hubené skóre – 9:7. V průměru to dělá jednu vstřelenou branku na zápas, což je na čtvrtý celek Serie A dost málo. V posledních pěti zápasech dokázal vyhrát pouze jednou, bylo to před pěti týdny doma s předposlední Veronou (1:0). Poté následovala drtivá domácí porážka od třetí Fiorentiny (1:4) a nakonec tři remízy v řadě. Na půdě Sampdorie Janov se zrodil výsledek 1:1, o týden později uhrál Inter bezbrankovou remízu s Juventusem a nakonec v Palermu remizoval 1:1.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Bologna bude mít zřejmě tuto sezonu starosti se záchranou nejvyšší italské soutěže. Po devíti kolech má pouhých šest bodů a hrozivé skóre 6:14. To stačí pouze na osmnácté místo před posledním Carpi a předposlední Veronou. Bologna se může pochlubit pouze dvěma výhrami, v ostatních případech odešla z trávníku vždy s prázdnou. Vyhrála v minulém kole právě na hřišti nováčka z Carpi poměrem 1:2. Pro druhou výhru v sezoně musíme pátrat až do čtvrtého kola, kde Bologna přehrála jedinou brankou hosty z Frosinone. Jelikož hrála Bologna minulou sezonu Serii B, utkaly se tyto celky spolu naposledy v ročníku 2013/14. Tehdy ze vzájemného dvojzápasu nevzešel vítěz ani jednou, poněvadž se na podzim zrodila remíza 1:1, jarní odveta pak skončila výsledkem 2:2.

NÁZOR

Bologna má v této sezoně jasný cíl – udržet pracně vydřenou Serii A. Inter má zcela opačné starosti – bude bojovat minimálně o evropské poháry. Myslím si, že se tentokrát papírové předpoklady naplní a tři body si odveze Inter Milán.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.85

(zdroj fotky: facebook.com/Inter)

další zajímavé články