sobota, 27. 07. 2024

Manchester je na nohou! Rudí ďáblové hostí nenáviděné City!


  • autor: radim
  • , vydáno: 24. 10. 2015

V neděli ve tři odpoledne se na Old Trafford střetne domácí tým a jeho městský rival. Budou se fanoušci bavit?

PREVIEW

Začneme domácími. Ti si v minulém kole spravili po prohře na Arsenalu chuť. Zvítězili totiž na půdě Evertonu 3:0 a čelo tabulky jim zůstalo na dosah. Na vedoucí City ztrácejí pouhé dva body. V týdnu ovšem ztratili v rámci Ligy mistrů body, kdy remizovali na půdě CSKA Moskva 1:1. Mladíček Martial zavinil pokutový kop, ovšem svou chybu odčinil a umístěnou hlavičkou vyrovnal na konečný výsledek. Domácímu trenérovi bude chybět nejspíš pouze Ashley Young a dlouhodobě zraněný Luke Shaw. Jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr. Hostující City jdou do utkání jako vedoucí celek tabulky. A má velmi dobrou formu! V posledních čtyřech duelech nastřílel 15 branek, což pro soupeře není příjemná zpráva. Citizens však budou muset řešit marodku svých nejlepších hráčů. Kouči Pellegrinimu nebude k dispozici David Silva, Sergio Agüero, Gael Clichy, Samir Nasri nebo Fabian Delph.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Minulé utkání těchto dvou nesmiřitelných rivalů se v dubnu na Old Trafford skončilo výhrou United 4:2. Ve velmi atraktivním duelu si připsali Red Devils výhru nad městským rivalem po třech letech.

NÁZOR

Anglie je na nohou! Nejúspěšnější týmy posledních let proti sobě v Divadle snů. Každý správný fanoušek by si to neměl nechat ujít. Já doufám, že oba mančafty budou předvádět pohledný fotbal a své příznivce nezklamou.

TIP SPORTWIN.CZ: Oba týmy dají gól

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: facebook.com/manchesterunited)

další zajímavé články