úterý, 22. 10. 2024

Trápící se Sevilla hostí zraněními zdecimovanou Barcelonu


  • autor: radim
  • , vydáno: 02. 10. 2015

V sobotu ve čtyři odpoledne se utká v rámci španělské nejvyšší soutěže Sevilla s Barcelonou. Potvrdí hosté roli favorita?

PREVIEW

Sevilla po loňské úspěšné sezóně poněkud pokulhává a zatím převládá u obhájců Evropské ligy převážně zklamání. Výsledkem je tedy 16. místo v tabulce Primera Division a ze šesti utkání pouze jediná výhra, která přišla až v posledním kole nad Vallecanem. To Barcelona opět ukazuje, že bude soupeřit o titul. Momentálně se nachází na druhém místě, když na výsluní se ohřívá překvapivě Villarreal. Jedinou ztrátou bodů znamenala porážka z minulého týdne z půdy Celty Vigo. Té podlehla nečekaně vysoko 4:1. Žhavím tématem je také velká marodka hostů. Ti se budou muset obejít bez největší hvězdy, Lionela Messiho. Ten by měl chybět až dva měsíce. Dalším zraněným je kapitán, Andrés Iniesta. Ten se zranil v utkání Ligy mistrů s Leverkusenem, které Barcelona vyhrála 2:1. Velké naděje se vkládají do mladého odchovance, Sergi Roberta. Ten v duelu s Bayerem vyrovnával a je považován za velkou naději do budoucna. Spolehlivým střelcem je v posledních zápasech také Luis Suarez.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

V tomto utkání nestojí proti Seville pouze forma, ale i historie. Domácí celek naposled Barcelonu v lize porazil v březnu roku 2007. Posledně se setkali letos v srpnu v evropském superpoháru. Trofej si odtud odnášela Barcelona za divokou výhru 5:4

NÁZOR

Sevilla bez formy a Barcelona bez dvou opor. Přestože si myslím, že pro hosty to bude těžké utkání, tak bych jim přece jen věřil a nebál bych se zkusit na ně tipnout, jelikož překvapivě vysoký kurz si to přímo žádá!

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Barcelony

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/fcbarcelona)    

další zajímavé články