sobota, 27. 07. 2024

Valencia bude chtít v Lyonu získat první body v Lize mistrů


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 28. 09. 2015

Prozatímní vývoj skupiny H v Lize mistrů není vůbec příznivý pro španělskou Valencii, která bude chtít porazit ve druhém kole francouzský Lyon. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

V úterý proti sobě nastoupí celky, které si vstup do Ligy mistrů představovaly úplně jinak. Oba favorité na postup do osmifinále zaváhali, Valencia podlehla doma 2:3 Zenitu Petrohrad a Lyon jen remizoval 1:1 v belgickém Gentu. Lyonu se navíc příliš nedaří ani v lize, po osmi kolech je v nejvyšší francouzské soutěži až na 8. místě s dvanácti body. Zaznamenal tři vítězství, stejný počet remíz a ve dvou případech odešel ze hřiště poražen.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Ve Španělsku je sice odehráno oproti Francii pouhých šest kol, ovšem Valencia je na tom v tabulce stejně jako Lyon – tedy na osmé příčce. Navíc se jí nedaří vůbec střelecky, ze šesti kol má sice aktivní skóre, avšak v poměru 3:2. Dvakrát v lize vyhrála, třikrát remizovala a jednou kapitulovala. Vzájemné zápasy mezi Lyonem a Valencií nejsou příliš častým jevem. Oba celky se proti sobě postavily naposledy v základní skupině Ligy mistrů v ročníku 2000/2001. Tehdy Valencia v obou zápasech vyhrála – venku v poměru 1:2 a v domácí odvetě pak 1:0.

NÁZOR

Pro oba týmy je tento zápas o to důležitější, protože v úvodu základní skupiny zaváhaly s papírově slabšími celky. Mezi těmito soupeři jsou jen minimální rozdíly, proto věřím, že se dočkáme nerozhodného výsledku, který nebude bezbrankový.

TIP SPORTWIN.CZ: oba týmy dají gól - ANO

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/ValenciaCF)

další zajímavé články